Ajuntament de Benissanet amb Diputació de Tarragona i e-catàleg per Celebrar el 11 de Setembre amb Havaneres i Cant de Taverna

L’Ajuntament de Benissanet va oferir una celebració especial pel 11 de setembre d’aquest any, amb una actuació destacada del grup musical XICRANDA. Aquest esdeveniment va ser possible gràcies al suport de la Diputació de Tarragona i l’ús de la plataforma e-catàleg, que va facilitar la gestió i l’organització de l’esdeveniment.

L’actuació, que va tenir lloc al cor de Benissanet, va reunir a la comunitat local per commemorar aquesta data històrica amb música, havaneres i el característic cant de taverna. L’ajuntament va destinar un pressupost de 600€ per a aquesta celebració especial, que va ser ben rebuda pels residents i visitants.

La Diputació de Tarragona ha estat un soci clau en aquesta iniciativa, donant suport financer i logístic per assegurar que l’esdeveniment fos un èxit. A més, l’ús de la plataforma e-catàleg va simplificar la gestió de la logística i la contractació del grup musical XICRANDA, contribuint a fer que tot funcionés sense problemes.

Les havaneres i el cant de taverna són una tradició ben enraïmada a Catalunya, i aquest esdeveniment va permetre als assistents gaudir d’una vetllada memorable en honor al 11 de setembre. La música en viu va omplir l’aire mentre els residents es reunien per commemorar aquesta data històrica i celebrar la seva identitat cultural.

L’ajuntament de Benissanet va expressar el seu agraïment a la Diputació de Tarragona i a la plataforma e-catàleg per la seva col·laboració en la celebració d’aquest esdeveniment. Aquesta iniciativa va demostrar que, treballant junts, es poden organitzar esdeveniments significatius que enriqueixin la vida cultural de la comunitat.

En resum, l’actuació de XICRANDA patrocinada per l’ajuntament de Benissanet, amb el suport de la Diputació de Tarragona i e-catàleg, va proporcionar una meravellosa oportunitat per celebrar el 11 de setembre amb havaneres i cant de taverna, destacant la importància de la cultura i la música en la vida dels ciutadans.

Font: Ajuntament de Benissanet

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *