Ajuts Llibres Escolars Curs 2023/2024 Móra d’Ebre

L’AJUNTAMENT DE MÓRA D’EBRE INFORMA QUE A PARTIR DEL DIA 15 DE SETEMBRE I FINS AL 15 D’OCTUBRE ES PODEN PRESENTAR LES SOL.LICITUDS PER LA CONVOCATÒRIA PER L’ATORGAMENT D’AJUDES PER L’ADQUISICIÓ DE LLIBRES ESCOLARES, CURS 2023-2024  MITJANÇANT PRESENTACIÓ DE FACTURA.

Donades les diferents circumstàncies que han marcat aquest 2023 l’ajuntament comunica que aquest any solament podran sol·licitar-se amb la modalitat de presentació factura, tal com estableix la  convocatòria per l’atorgament d’ajudes per l’adquisició de llibres escolares, curs 2023-2024, publicades al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona  i aprovades per la Junta de Govern Local de data 24 de juliol de 2023.

Es podran presentar les sol·licituds d’ajuts per l’adquisició de llibres escolars del curs 2023/2024 de les següents formes:

  1. Telemàticament mitjançant l’aplicació App Tramit. Disponible a GOOGLE PLAY i a l’APP STORE (cal certificat digital IdCat Mòbil).
  2. Telemàticament mitjançant la Seu Electrònica de l’Ajuntament (cal certificat digital IdCat Mòbil).
  3. Si no es pot presentar telemàticament es poden presentar a les oficines d’Atenció al ciutadà de l’ajuntament de Móra d’Ebre, de les 9h a les 13:30h

En els següents enllaços trobareu els documents corresponents:

La documentació a presentar serà obligatòriament el FORMULARI així com la documentació a aportar que consta en el mateix.

Font: Ajuntament de Mora d’Ebre

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *