La Diputació de Tarragona Subvenciona l’Escola de Música i Dansa de Móra d’Ebre

El món de la cultura i l’educació artística reben un impuls significatiu a Móra d’Ebre, gràcies a una generosa subvenció atorgada per la Diputació de Tarragona. L’Escola Municipal de Música i Dansa de la ciutat ha estat el beneficiari d’aquest suport econòmic, que arriba en un moment crucial per al seu creixement i desenvolupament.

El servei de Cultura de la Diputació de Tarragona ha anunciat amb orgull la concessió d’una subvenció de 27.386,37 euros a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre. Aquesta injecció de recursos permetrà que l’escola continuï oferint una educació musical i de dansa de qualitat a la comunitat local durant el curs 2022-2023.

Aquesta notícia és una excel·lent notícia per als residents de Móra d’Ebre i els voltants, ja que l’Escola Municipal de Música i Dansa ha estat un referent en l’educació artística i cultural de la zona. Gràcies a aquesta subvenció, l’escola podrà continuar oferint una àmplia gamma de programes i activitats, donant als estudiants l’oportunitat d’explorar la música i la dansa en totes les seves formes.

L’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre no podria haver aconseguit aquest èxit sense la col·laboració i el suport de la Diputació de Tarragona. Aquesta actuació conjunta reflecteix l’interès compartit de les dues institucions en fomentar i promoure l’educació artística a la regió. La cultura i les arts són fonamentals per enriquir la vida dels ciutadans i contribuir a un entorn més ric i vibrants per a tothom.

En resum, aquesta generosa subvenció de la Diputació de Tarragona a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre és una fita important per a la comunitat local i un exemple de com les col·laboracions entre institucions poden impulsar el creixement cultural i artístic. Amb aquest suport continuat, es garanteix que la música i la dansa continuïn sent part essencial de la vida quotidiana de Móra d’Ebre.

Font: Ajuntament de Mora d’Ebre

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *