L’Ajuntament de Cambrils ofereix una recepció al club de rem Actividades Náuticas Castro Urdiales

L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, i la regidora de Turisme i Esports, Camí Mendoza, van rebre dissabte una cinquantena d’esportistes del club Actividades Náuticas Castro Urdiales, que van visitar l’Ajuntament acompanyats d’una representació de Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils. Els dos clubs estan agermanats des del 2008 i anualment comparteixen una trobada de tecnificació, entre altres activitats esportives i lúdiques.

Durant l’acte de reconeixement, que va tenir lloc a la Sala de Plens, es van fer palesos els estrets lligams tan entre les dues entitats i com entre els dos municipis, fruit de les nombroses trobades que s’han realitzat al llarg dels anys.

Les estades de tecnificació per la canalla de l’escola de rem es realitzen un any a cada municipi i, a banda de les activitats purament esportives, el programa també inclou activitats lúdiques i culturals com visites culturals i espais de diversió en parcs temàtics i centres esportius.

A més, les altres seccions del club també organitzen estades d’agermanament i convivència amb socis i sòcies de totes les edats, de les diferents categories i disciplines, que en algunes ocasions han participat en regates socials i festives de les festes patronals.

Cal destacar que un dels mentors de Vent d’Estrop és l’ànima i formador del club cantàbric, Txedo Ten Vilar, que ha imprès una manera d’entendre el rem i forma la canalla amb valors essencials com el compromís, la tolerància, la humilitat, el treball equip i l’amistat. Gràcies als valors i la tècnica d’aquest professional de Castro Urdiales, el club cambrilenc va fer un salt de millora i efectivitat que l’ha portat a estar al primers llocs de les competicions i convertir-se en un referent del rem a Catalunya.

Font: Ajuntament de Cambrils

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *