Primer Gran Slam de Bitlles Catalanes a les Terres de l’Ebre

El proper 23 de setembre de 2023, els aficionats a les bitlles tenen una cita ineludible a Godall, un petit municipi situat a les Terres de l’Ebre. Aquesta jornada històrica marca el punt de partida del primer gran Slam de Bitlles Catalanes a la regió, un esdeveniment que promet emocions i competitivitat a l’estil català.

La iniciativa és possible gràcies a l’organització conjunta de la Liga Terres de l’Ebre, el Club de Bitlles Godall i la Coordinadora Intercomarcal de Bitlles, amb el suport incondicional de l’Ajuntament de Godall.

L’esdeveniment començarà puntualment a les 9:30 del matí a la localitat de Godall, i es preveu que reuneixi als millors jugadors i seguidors de bitlles de la regió. La competició serà feroç i emocionant, ja que els participants buscaran aconseguir el prestigiós títol de campió en aquesta primera edició del Slam.

Els amants de les bitlles no només podran gaudir de la competició, sinó que també tindran l’oportunitat d’apreciar la riquesa cultural i gastronòmica d’aquesta zona. Les Terres de l’Ebre ofereixen una gran varietat de productes locals que s’han convertit en autèntics plaers per als sentits, i els visitants podran degustar-los durant l’esdeveniment.

Aquest Slam de Bitlles Catalanes a les Terres de l’Ebre no només és una oportunitat per a la competició esportiva, sinó també una celebració de la tradició i la cultura de la regió. Amb l’esperit de la competició i la camaraderia com a pilars fonamentals, aquest esdeveniment promet convertir-se en una data memorable per als amants de les bitlles i per a tots aquells que vulguin gaudir d’un dia ple d’emocions i diversió a Godall.

Esperem veure una gran participació i un públic entusiasta que animi els equips en aquesta competició única. Amb l’èxit d’aquest primer gran Slam de Bitlles Catalanes a les Terres de l’Ebre, estem segurs que aquest esdeveniment es convertirà en una tradició i una cita ineludible per als amants de les bitlles a Catalunya.

Font: Ajuntament de Godall

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *