Vila-seca acull la jornada de l’associació Mujeres en el Sector Público

Vila-seca acollirà demà divendres, 15 de setembre, la jornada de l’associació Mujeres en el Sector Público, que tindrà lloc al Castell de Vila-seca a partir de les 10.00 h. L’acte d’inauguració i benvinguda de la jornada anirà a càrrec de l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, juntament amb la regidora d’Acció Social i Polítiques d’Igualtat, Lucía Teruel, i la sòcia i representant de l’associació Mujeres en el Sector Público, Meritxell Vargas.

Seguidament a l’acte d’inauguració, Meritxell Vargas, premiada amb el Premio Especial de la Asociación Mujeres en el Sector Público 2023 en reconeixement al compromís recolzament, col·laboració i difusió de l’associació i dels seus valors, obrirà la jornada exposant els objectius i projectes de l’associació a Catalunya. Tot seguit, Vanesa Vilaseca, responsable d’Innovació, Gestió Documental i Qualitat de l’Ajuntament de Vila-seca, protagonitzarà la xerrada TED «Empodera’t és el teu moment per a brillar» i a les 11.00 h està prevista una sessió de dinàmiques de treball col·laboratiu a càrrec de l’equip de l’Ajuntament de Vila-seca.

Després d’un coffee break al voltant de les 12 del matí, Yasmina Cànovas i Pemi Fortuny pronunciaran la xerrada motivacional «El poder de les dones valentes: inspirant canvis globals». Per últim, a partir de les 13.15 h les assistentes a la jornada visitaran el Castell i el Celler de Vila-seca, de la mà de la regidora de Cultura, Manuela Moya.

Cal destacar que la l’associació Mujeres en el Sector Público, creada el 2018, és una associació formada per dones vinculades al sector públic, que tenen l’objectiu de donar major visibilitat al talent i a la feina que desenvolupen, així com assolir la igualtat real en l’accés i en l’exercici dels llocs de responsabilitat, direcció i gestió d’aquest sector.

Font: Ajuntament de Vila-seca

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *