A l’octubre començarà un nou curs de l’escola municipal d’idiomes de la Bisbal del Penedès i ja estan obertes les inscripcions

El proper mes d’octubre començarà un nou curs de l’escola municipal d’idiomes de la Bisbal del Penedès, un projecte que permet rebre classes d’anglès al municipi amb la possibilitat d’optar a certificats oficials.

Aquest projecte és possible gràcies a la col·laboració amb l’empresa especialitzada Punt de Partida que es va engegar el 2017 i, tal com explica el regidor d’Ensenyament, Daniel Caballero: “l’objectiu és fomentar l’aprenentatge d’idiomes a la Bisbal i, alhora, garantir que els cursos siguin accessibles per a tothom”.

Des de l’escola d’idiomes s’ofereixen cursos d’anglès per 39€ amb dues classes setmanals i s’hi pot accedir sigui quin sigui el nivell d’anglès i l’edat (a partir dels 3 anys). Des de l’escola, s’avaluarà el nivell de l’alumnat abans de començar les classes i, a més, els alumnes que ho desitgin podran optar als certificats oficials de Cambridge reconeguts pel Marc Comú Europeu (A1, A2, B1, B2 i C1), fent l’examen a la Bisbal.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a https://www.puntdepartida.cat/ca/inscripcio, al correu electrònic reserves@puntdepartida.cat o trucant al 877 01 39 35. Els alumnes que comencin al mes d’octubre es beneficiaran d’una quota gratuïta.

Font: Ajuntament de la Bisbal del Penedès

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *