El Covisa Manresa, el CN Sabadell y el Cerdanyola del Vallès FC, a la segunda ronda de la Copa del Rey.

FS Salou 1 – 3 Covisa Manresa, Olympic Floresta 3 – 6 CN Sabadell i CD Ibiza 1 – 6 FC Cerdanyola del Vallès, a la 1a ronda de la Copa del Rei de futbol sala.

Disputada la 1a ronda. Aquest cap de setmana es va disputar la 1a ronda de la Copa del Rei de futbol sala amb la presència de cinc equips catalans en una ronda en què van competir 40 equips entre Segona ‘B’ i Tercera Divisió nacional de futbol sala. Aquesta primera eliminatòria, a partit únic a la pista de l’equip d’inferior categoria o pitjor coeficient, i amb criteris de proximitat geogràfica, va dictaminar els següents emparellaments: FS Salou – Covisa Manresa, Olympic Floresta – CN Sabadell i CD Ibiza – FC Cerdanyola del Vallès.

El Covisa Manresa, el CN Sabadell i el Cerdanyola del Vallès FC, a la segona ronda de la Copa del Rei

Després de disputar-se els tres partits, els tres equips visitants van aconseguir la victòria i van obtenir el bitllet per a la segona ronda amb els següents resultats:

RESULTATS 1A ELIMINATÒRIA EQUIPS CATALANS DE FUTBOL SALA
FS SALOU 1 – 3 COVISA MANRESA
OLYMPIC FLORESTA 3 – 6 CN SABADELL
CD IBIZA 1 – 6 CERDANYOLA DEL VALLÈS FC

El Covisa Manresa va patir a Salou per endur-se l’eliminatòria amb el porter Arriero sent un dels herois del Covisa Manresa. I és que els del Bages es van col·locar 0 a 2, però els de Salou van escurçar diferències. A la represa, el Covisa Manresa va sentenciar amb el definitiu 1 a 3.

Per la seva banda, el CN Sabadell va guanyar 3 a 6 davant l’Olympic Floresta en un partit en què els locals es van avançar en el marcador i no va ser fins a la segona part quan els de Sabadell van poder obrir escletxa en l’electrònic.

Mentre que el Cerdanyola del Vallès va vèncer 1 a 6 davant el CD Ibiza, amb quatre gols del nouvingut Àlex Rocabayera. Al descans, els catalans ja guanyaven 1 a 3 i a la represa, els verd-i-blancs van sentenciar el partit.

Cerdanyola del Vallès FC

Cerdanyola del Vallès FC

A més, aquest migdia ja s’ha celebrat la segona eliminatòria amb els següents emparellaments:

2A RONDA COPA DEL REI DE FUTBOL SALA
Cerdanyola del Vallès FC – Covisa Manresa
SD Col. El Pilar de Valencia de la FEMDL – CN Sabadell

La segona eliminatòria, també a partit únic, es disputarà el 26 i 27 de setembre.

Font: Federació Catalana de Futbol

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *