Fundació URV convoca plaça de Tècnic Auxiliar d’Atenció al Públic i Suport a Secretaria

La Fundació Universitat Rovira i Virgili (URV) ha anunciat una nova oportunitat laboral per a aquells interessats en formar part de la seva plantilla. S’ha obert la convocatòria per a una plaça de Tècnic Auxiliar d’Atenció al Públic i Suport a Secretaria, amb l’identificador 20230912O70. La data límit per presentar sol·licituds és el 22 de setembre de 2023.

Aquesta convocatòria es basa en un sistema de selecció mitjançant concurs o valoració de mèrits, oferint una oportunitat als candidats amb un perfil acadèmic adient. La posició és de tipus laboral i requereix un grup de titulació o assimilat C1, que inclou Batxillerat, FP de segon grau i cicles formatius de grau superior. El candidat seleccionat haurà de tenir com a mínim una titulació de Batxillerat, Tècnic de cicle formatiu de grau mitjà o tècnic especialista de formació professional de primer grau.

A més de les titulacions, es requereixen habilitats lingüístiques, incloent el català i el castellà, així com un nivell bàsic d’anglès. Aquesta diversitat de requisits reflecteix la importància de la comunicació i la interacció amb diferents públics que caracteritza aquesta posició.

Les principals àrees de coneixement i responsabilitats per a aquesta plaça inclouen l’administració general i l’atenció ciutadana/informació. Això significa que el candidat seleccionat tindrà l’oportunitat de col·laborar en una àmplia gamma de tasques relacionades amb l’administració i la prestació d’informació al públic, contribuint a l’eficiència i al servei de qualitat que caracteritza la Fundació URV.

Els interessats en aquesta oportunitat poden trobar més informació sobre la convocatòria i el procés de sol·licitud al lloc web de la Fundació URV (https://www.fundacio.urv.cat/ca/fundacio/borsa-treball/2023/). Els candidats poden accedir al tràmit a través del següent enllaç: https://www.fundacio.urv.cat/ca/fundacio/borsa-treball/2023/.

Aquesta convocatòria ofereix una oportunitat única per formar part d’una institució acadèmica de renom com la Fundació URV i contribuir al seu compromís amb l’excel·lència i el servei a la comunitat. Amb la seva diversitat de requisits i responsabilitats, la plaça de Tècnic Auxiliar d’Atenció al Públic i Suport a Secretaria és una oportunitat emocionant per als candidats amb els coneixements i habilitats adequats per fer front als reptes i les oportunitats d’aquesta posició.

Font: URV

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *