«LA VEU DE CASALS» de Roger Morelló – Recital de Violoncel sol i presentació de l’àlbum

Amb motiu del 50è aniversari de la mort de Pau Casals i del 50è aniversari de l’Associació Musical Pau Casals, la Fundació Pau Casals  i l’Associació Musical Pau Casals presenten al Vendrell l’àlbum del jove  violoncel·lista Roger Morelló  La veu de Casals , amb obresde  J. S. Bach, Marin Marais, Gaspar Cassadó, Elisenda Fàbregas i Marc Migó.

El concert, que  tindrà lloc el proper 23 de setembre a l’Auditori Pau Casals,  forma part de l’acte inaugural del Mes Pau Casals 2023 que cada any organitza l’Associació Musical Pau Casals.

Roger Morelló Ros (Reus 1993) és un violoncel·lista compromès, expressiu i ple d’imaginació, amb una immensa capacitat de connexió amb els altres que el converteix en un canal de comunicació que uneix creador, creació i públic. Signa unes interpretacions que desprenen una passió, autenticitat i espontaneïtat que interpel·len tant el públic com els programadors d’arreu d’Europa, en sales com el Palau de la Música Catalana, la Filharmònica de Berlín o la Casa Milà d’on n’ha estat Artista Resident 18/19.

És guanyador de més de 30 beques i premis en concursos, i ha estat convidat en importants festivals, com el Verbier Festival, Euregio Musikfestival o MozArte Festival, entre molts d’altres.

Recentment ha publicat l’àlbum The Voice of Casals en homenatge a Pau Casals. Un treball acurat i precís, al mateix temps que ple de vida i emoció, aquest equilibri tan fràgil que Morelló broda al disc i a totes les seves interpretacions.

Estudià amb David Blay a Vila-seca, amb Damian Martínez a Musikene, i després es trasllada a Alemanya per estudiar un Màster i un Diploma de Solista amb Maria Kliegel a la Universitat de Música de Colònia, finalitzant amb matrícula d’honor. És Membre d’Honor de Une Clé de Sol pour une Étoile, una organització que treballa en pro de nens desafavorits mitjançant la música, i també ha estat membre de la Fundació Yehudi Menuhin. www.roger-morello-ros.com

RESERVA I VENDA D’ENTRADES

L’activitat té un aforament limitat, per la qual cosa és necessari la reserva prèvia mitjançant la compra d’entrades on-line. Més informació i reserves al telèfon 977 684 276 o al c/e museu@paucasals.org

Font: Fundació Pau Casals

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *