Més d’un centenar d’infants gaudeixen del Casal d’estiu municipal

Des de l’organització del casal en fan un bon balanç, amb infants que aprenen a compartir, a cooperar, a guanyar i a perdre, amb grans fent d’exemple a seguir i acompanyant els més petits… Tot un seguit de fites que reivindiquen la gran tasca socioeducativa que es fa des de l’educació en el lleure.

Alhora, reconeixen que “treballar amb infants és una feina delicada, que comporta molta dedicació”, exposen, “per això desenvolupem la nostra tasca de la manera més responsable possible”, conclouen. Tot plegat, amb una trajectòria que avala la proposta, i amb famílies tant del Morell com de fora que hi confien des de fa anys. Per arribar fins aquí és important anar millorant cada any, cosa que s’aconsegueix amb l’escolta de les famílies i dels infants, i fent els canvis necessaris després de valorar tots i cadascun dels aspectes del casal.

Així, “de cara al futur es continuarà treballant per millorar estiu rere estiu i disposar, al nostre municipi, d’un projecte socioeducatiu de qualitat com és el Casal d’estiu, on els infants se sentin com a casa”, remarca la regidora de l’àrea, M. Jesús Valldosera.

Un casal que compta amb el suport del programa Temps X Cures, gestionat des del Consell Comarcal del Tarragonès i liderat pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’una línia de finançament amb què es vol donar resposta a la necessitat de donar suport als serveis que descarreguin les famílies i, en especial, les dones que més ho necessiten, tenint en compte la perspectiva de gènere i interseccional de les càrregues de cura familiar.

Font: Ajuntament del Morell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *