Música & Vi aquest dissabte a la urbanització El Pinar

L’Associació de Veïns El Pinar organitza aquest dissabte, 16 de setembre, a partir de les 19 hores, a les pistes de basquet de la urbanització una activitat que conjuga la música, el vi i la gastronomia  oberta a tota la ciutadania. Aquesta activitat compta amb la col·laboració de les regidories de Relacions Ciutadanes i Promoció de Ciutat i s’ha incorporat al programa de les festes de Misericòrdia.

Es podran degustar els vins d’un total de set cellers : Celler Mas Alta, Celler Ripoll Sans ( Cal Batllet), Estones Vins, Celler de l’Encastell, Cims de Porrera i Les Cousins Marc & Adrià, Clos Galena i Cingles Blaus i tres tasts gastronòmics a càrrec del Restaurant Ferran Cerro i del Forn Sistaré. A les 23 hores es podrà gaudir de l’actuació musical del Joan Masdéu.

El preu de l’entrada serà de 22 euros i inclou el concert, una copa, tast de 5 vins i 3 tasts gastronòmics. Les entrades ss podran adquirir al mateix recinte, al carrer Ribera d’Ebre, número 13, de la urbanització. L’aforament serà limitat a un màxim de 500 persones.

Font: Ajuntament de Reus

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *