Processos Selectius a l’Ajuntament de la Secuita per la Borsa de Treball de Tècnic d’Educació Infantil de l’Escola Bressol Municipal Els Guillemets

L’Ajuntament de la Secuita ha anunciat la convocatòria d’un nou procés selectiu per a la cobertura de places de Tècnic d’Educació Infantil a l’Escola Bressol Municipal Els Guillemets. Aquesta oportunitat laboral, identificada sota el codi 20200618O72 i amb expedient número 360/2023, ofereix als candidats una oportunitat per formar part del sector educatiu d’una de les institucions més importants de la localitat.

Amb la finalització del termini de presentació de sol·licituds prevista per al 22 de setembre de 2023, els interessats tenen temps suficient per a preparar la seva candidatura i reunir tota la documentació necessària per optar a aquesta oportunitat professional.

El sistema de selecció utilitzat per a aquest procés serà un concurs o valoració de mèrits, el que significa que es tindran en compte les qualificacions i l’experiència dels candidats per a determinar els millors candidats per a aquesta posició.

Un aspecte important a destacar és que aquesta és una posició de caràcter laboral temporal, cosa que ofereix la possibilitat de guanyar experiència en el camp de l’educació infantil sense la pressió d’un compromís a llarg termini.

Pel que fa als requisits de titulació, s’exigeix un nivell C1 de català. A més, els candidats han de tenir una titulació que es detalla en les bases del procés selectiu, que es pot consultar a la pàgina web de l’ens convocant a https://lasecuita.eadministracio.cat/info.0.

Les matèries que es tindran en compte en aquest procés selectiu estan relacionades amb l’educació infantil i la llar d’infants, pel que és crucial que els candidats tinguin coneixements i experiència en aquests àmbits.

L’Ajuntament de la Secuita fa una crida als professionals amb interès en el camp de l’educació infantil perquè presentin les seves sol·licituds dins del termini establert i aprofitin aquesta oportunitat per formar part de l’Escola Bressol Municipal Els Guillemets. Amb un procés de selecció basat en els mèrits, es valora la qualificació i l’experiència dels candidats, oferint així una oportunitat justa per a tots els interessats.

Per a més informació detallada sobre el procés selectiu i les bases de la convocatòria, es recomana als candidats que consultin la pàgina web de l’ens convocant i es posin en contacte amb les autoritats locals en cas de dubtes o aclariments addicionals. Aquesta és una oportunitat emocionant per a professionals de l’educació infantil que busquen fer carrera en un entorn enriquidor i dinàmic.

Font: Ajuntament de la Secuita

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *