Reus Promoció participa aquest cap de setmana a la Fira Modernista de Canet

Durant aquest proper cap de setmana, per segon any consecutiu, i dins del marc de la Taula Domènech i Montaner, Reus participarà a la Fira Modernista de Canet de Mar, uns dies en que Canet reviurà la ciutat de fa 100 anys, i locals i visitants podran gaudir d’un seguit d’activitats que tindran lloc en el centre històric de la ciutat.

La temàtica central de l’edició d’aquest 2023 se centrarà en la figura de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner i la seva vinculació amb Canet, un marc idoni per donar-nos a conèixer d’una manera lúdica i atractiva.

Aquest any amb motiu de la declaració per part de la Generalitat de Catalunya de l’Any Domènech i Montaner, a fi de commemorar el centenari de la mort de l’arquitecte català, la presència de Reus a la Fira Modernista es suma a la resta d’activitats que s’estan duent a terme per fomentar la difusió i divulgació de la vida i obra de l’arquitecte; visualitzant en aquest cas el prestigiós arquitecte Lluís Domènech i Montaner com a nexe comú d’ambdues ciutats.

Amb un estand a la zona dedicada a les ciutats modernistes, Reus Promoció donarà a conèixer les visites i activitats relacionades amb el patrimoni modernista de la ciutat, i les experiències turístiques que ofereix la polsera “Visit Reus!”.

Per fer més rellevant la nostra participació, i com acció promocional per aquesta fira, mitjançant un bo amb codi QR, s’oferirà un descompte especial pels visitants que vulguin comprar la polsera.

Com es habitual, el «Vermut de Reus» tornarà a ser protagonista de la presència reusenca a Canet de Mar, ja que realitzaran degustacions especials a l’estand de Reus Promoció.

«La Fira Modernista de Canet és una fira adreçada a públic final i que s’emmarca dins de les accions de promoció  realitzades des de l’Agència per captar i fidelitzar els visitants de proximitat, reforça el posicionament de Reus com a ciutat modernista, i el llegat patrimonial de l’arquitecte a la ciutat. La nostra presència a la fira, coincidint amb l’Any Domènech i Montaner posarà en valor la ciutat de Reus com a destinació de turisme cultural i d’escapades de cap de setmana per a visitants de proximitat », tal com explica la Regidora de Promoció de Ciutat Noemí Llauradó.

Font: Ajuntament de Reus

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *