Salou: Una ciutat encara més amable amb els vianants

  • Salou a peu: El municipi calcula distàncies i temps en una Iniciativa per una mobilitat eficient
  • Es recomana als ciutadans a fer ús dels passos de vianants i respectar les normes de circulació quan caminen i a utilitzar cascs de protecció quan es desplacen amb bicicleta o patinet elèctric

Del 16 al 22 de setembre, Salou es converteix en un centre d’acció per a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, un esdeveniment anual que col·loca l’accent en la promoció de la mobilitat sostenible i la consciència ambiental.

En aquesta iniciativa, que compta amb el suport de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Salou i la Policia Local, juntament amb l’Agrupació «Anem a Caminar«, es promou una mobilitat responsable, eficient i sostenible.

Una de les activitats destacades és la creació d’un itinerari peatonal de 5 a 6 quilòmetres al cor de la ciutat. Aquesta ruta servirà per calcular distàncies i temps entre diversos punts d’interès de Salou i destaca la importància de recórrer la ciutat a peu.

A més, es realitzarà una enquesta a les escoles locals per recopilar informació sobre els mitjans de transport utilitzats pels estudiants per arribar als centres educatius. Aquest estudi ajudarà a entendre millor les necessitats de mobilitat dels joves i buscar solucions més segures i sostenibles per a ells.

Aquestes iniciatives reflecteixen el compromís de Salou envers la promoció de la mobilitat sostenible i la reducció de l’impacte ambiental. Recollint dades precises sobre els hàbits de mobilitat actuals i futurs dels ciutadans, Salou està avançant cap a una ciutat més eficient i respectuosa amb el medi ambient.

Durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible, es convida als residents de Salou a participar i fer ús de vehicles sostenibles per millorar la consciència i la qualitat de la mobilitat a la ciutat, fent que sigui encara més sostenible, amable i agradable per a la convivència ciutadana.

Es recomana als ciutadans a fer ús dels passos de vianants i respectar les normes de circulació quan caminen i a utilitzar cascs de protecció quan es desplacen amb bicicleta o patinet elèctric.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *