Santa Tecla acollirà el campionat Golf Party

El proper 23 de setembre, els residents i visitants de Tarragona tindran una oportunitat única de celebrar dos esdeveniments importants en un mateix dia. La tradicional Festa Major de Santa Tecla, una de les festes més esperades de la ciutat, coincidirà amb la celebració del torneig Golf Party, un esdeveniment esportiu estimat i consolidat en el calendari del Club de Golf local.

El Golf Party és un torneig que ha esdevingut una cita anual imprescindible per als aficionats al golf de la zona. Aquesta competició està encuadrada en l’Ordre del Mèrit del club i pertany a la categoria C. El format del joc serà la modalitat individual stableford, una opció que permet als golfistes gaudir del seu joc sense la pressió d’un competidor directe.

Els participants en aquest torneig no només tindran l’oportunitat de gaudir dels verds camps de golf, sinó que també podran assaborir la deliciosa hospitalitat del club. Es disposarà d’una carpa d’avituallament on els golfistes i els seus acompanyants podran recarregar forces amb begudes i menjar mentre gaudeixen del torneig.

Un dels aspectes més emocionants d’aquest esdeveniment és el gran sorteig de regals i l’entrega de premis que se celebrarà al final de la jornada. Els participants tindran l’oportunitat de guanyar emocionants regals relacionats amb el golf i altres premis especials per reconèixer els seus èxits en el camp.

Les inscripcions per al Golf Party ja estan obertes i es poden formalitzar a través de Clapphouse, l’app oficial del Club de Golf de Tarragona. El cost de la inscripció és de 22 euros per als socis del club i 65 euros per als no socis. Es prega als interessats que es posin en contacte amb el club trucant al número 670 69 55 69 per obtenir més informació i confirmar la seva assistència.

Així que, si ets un amant del golf o simplement busques una manera divertida de passar la Festa Major de Santa Tecla, no dubtis a apuntar-te al Golf Party. És una oportunitat perfecta per gaudir dels esports, socialitzar i ser part de la comunitat golfística local, tot aprofitant la festa més emblemàtica de Tarragona.

Font: Golf Costa Daurada

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *