Universitat Rovira i Virgili (URV) obre una plaça de Tècnic Auxiliar de Suport al Laboratori de Docència

Identificador: 20230913O77

Expedient: LE2332031

La Universitat Rovira i Virgili (URV) ha anunciat una nova oportunitat laboral per a aquells interessats en formar part de la seva institució. La convocatòria, amb identificador 20230913O77, té com a objectiu cobrir una plaça de Tècnic Auxiliar de Suport al Laboratori de Docència dins del Departament d’Infermeria. A continuació, proporcionem tots els detalls rellevants per als possibles candidats:

Termini de Presentació de Sol·licituds: El termini per presentar les sol·licituds per a aquesta oportunitat laboral s’ha establert fins al 25 de setembre de 2023. És fonamental que els interessats compleixin amb aquest termini per a ser considerats.

Sistema de Selecció: La selecció per a aquesta plaça es realitzarà mitjançant un concurs o valoració de mèrits, el que significa que els candidats seran avaluats en funció de la seva experiència i qualificacions pertinents.

Tipus de Personal: La plaça oferida és de personal laboral temporal, el que significa que la contractació serà per un temps determinat.

Requisits de Titulació: Els candidats han de complir amb els requisits de titulació següents:

  • Titulació Requerida: S’accepten candidats amb FP2, cicles formatius de grau mitjà, batxillerat o una titulació equivalent.
  • Grup de Titulació o Assimilat: La plaça està classificada com a Grup C1.

Àrea de Treball: El tècnic auxiliar seleccionat treballarà a l’àrea de Recerca / Laboratori, col·laborant en activitats relacionades amb els laboratoris de docència.

Jornada Laboral: La jornada laboral per a aquesta plaça és a temps parcial, amb una dedicació del 50%.

Els candidats interessats en aquesta oportunitat poden obtenir més informació sobre la convocatòria i presentar les seves sol·licituds a través del lloc web oficial de l’URV a aquest enllaç. L’enllaç directe per accedir al tràmit i presentar la sol·licitud es troba a aquesta adreça.

Aquesta és una oportunitat única per unir-se a una institució acadèmica prestigiosa com la Universitat Rovira i Virgili i contribuir al seu compromís amb l’excel·lència en l’educació i la recerca. Els interessats són encoratjats a revisar detingudament els requisits i procediments de sol·licitud i a presentar les seves sol·licituds dins del termini establert.

Font: URV

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *