450 persones assisteixen a la Festa en Homenatge a la Gent Gran

  • Un any més, avis i àvies esdevenen protagonistes d’una jornada de germanor.
  • L’acte va comptar amb missa, dinar, ball, berenar i nombrosos reconeixements.

La Festa en Homenatge a la Gent Gran del nostre poble esdevé, un any més, “un èxit”, tal com destaca la regidora de Benestar social i família i Gent granM. Jesús Valldosera, “amb més assistència que ara fa un any”. Un esdeveniment que aquest diumenge, 17 de setembre, va aplegar 450 persones en una jornada festiva i de germanor. “És un acte molt bonic i que ens permet reivindicar el paper i el valor d’un sector de la població, la gent gran, al qual ens agrada donar la importància que es mereix”, exposa Valldosera.

Com és habitual, la festa va començar a les 12 hores del migdia amb la recepció a l’Església Parroquial de Sant Martí Bisbe, una missa dedicada a la gent gran del nostre poble i una petita actuació de la Coral Guspira. Ja a l’església van tenir lloc els primers reconeixements, als tres matrimonis que aquest 2023 celebren les seves noces d’or. En sortir, es va fer la tradicional fotografia de grup.

A les 14 hores, i al pavelló municipal, la festa va continuar amb un petit vermut i el dinar de germanor al qual van assistir 450 persones. A més, es van repartir una cinquantena d’àpats a domicili, a persones que per motius diversos no es van poder desplaçar fins al pavelló. Val a dir que el menú va fer les delícies dels assistents, amb fideuada de primer, un segon plat a triar entre pollastre al cava i sèpia amb mandonguilles, tiramisú per postres, cafè i copa. En acabar, homenatges a una de les parelles més grans i més joves, i també a un dels homes més grans, el Sr. Jaume Heras Llobet, de 94 anys, i una de les dones més grans del nostre poble, la Sra. Sílvia Grau Castro, de 89 anys.

També al final de l’àpat es va fer un reconeixement al mossèn del nostre municipi, Joan Antoni López, ja que fa 25 anys que va ser ordenat sacerdot. Així mateix, i coincidint amb el dia del seu aniversari, es va felicitar el Sr. Josep Catà Sendrós, que aquest diumenge va celebrar 101 anys.

I per acabar d’arrodonir la jornada, ball amb Maika Band i berenar amb coca i xocolata. Un punt final a un esdeveniment que va gaudir d’un ambient excel·lent i que posa en relleu la importància d’avis i àvies al nostre municipi.

Font: Ajuntament del Morell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *