Actuacions DJ’s Locals | Godall Festes Majors 2023

Les Festes Majors de Godall 2023 han estat un èxit rotund gràcies a les actuacions enèrgiques i inoblidables dels nostres DJs locals, RROAN i POL NAVARRO. Aquesta celebració, que va tenir lloc els dies 3, 4, 6, 7, 8 i 9 d’agost, va ser possible gràcies a la col·laboració de diverses entitats i organitzacions locals, incloent-hi l’Associació de Joves, el Bar El Pub i la Comissió de Bous, amb el suport de l’Ajuntament de Godall.

La música és una part fonamental de qualsevol festa, i en aquestes Festes Majors, RROAN i POL NAVARRO van proporcionar una experiència musical única que va fer que la gent ballés fins a les primeres hores del matí. La seva professionalitat i compromís amb la seva feina van ser evidents en cada actuació, i van convertir aquests esdeveniments en un èxit rotund.

El Vermut Musical organitzat pel Bar El Pub va ser una de les cites més esperades, i els DJs van respondre a les expectatives amb una selecció de temes que van fer vibrar el públic. La Comissió de Bous també va confiar en ells per posar ritme i alegria als moments post-corrida, i no van defraudar. A més, l’Ajuntament de Godall va fer possible que la música continués sonant a les Festes Majors, creant un ambient festiu que va contagiar a tots els assistents.

Les Festes Majors de Godall són un moment de reunió i celebració per als habitants del poble i els visitants, i l’aportació dels DJs locals va ser fonamental per a aquesta atmosfera festiva. La música és un llenguatge universal que connecta a les persones i que, en aquest cas, va unir a tots els qui van gaudir de les Festes Majors de Godall 2023.

Per acabar, volem agrair a RROAN i POL NAVARRO la seva dedicació i passió per la música, així com a les organitzacions i institucions que van fer possible aquesta experiència inoblidable. Les Festes Majors de Godall no serien el mateix sense ells, i esperem que continuïn proporcionant-nos la seva música i energia en futures edicions. Les festes no són festes si no esteu vosaltres.

VEURE TOTES LES FOTOS

Font: Ajuntament de Godall

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *