Cercavila i Segon Concurs de Carrosses

Godall, 19 de setembre de 2023 – Aquest any, les Festes Majors de Godall van viure un esdeveniment històric amb la celebració del segon Concurs de Carrosses, que va aconseguir una participació rècord de 9 impressionants creacions. El poble va viure una jornada inoblidable amb la presència de l’Associació de Gegants i Capgrossos d’Amposta i l’acompanyament musical de la Xaranga Sarabastall de Godall.

El Concurs de Carrosses, una tradició que cada any atrau a locals i forasters, va tenir lloc amb una gran expectació i emoció. Les creatives propostes dels participants van deixar a tothom amb la boca oberta, demostrant l’enginy i la dedicació posades en cada detall. La plaça del poble es va omplir d’energia i alegria mentre els participants mostraven les seves carrosses amb orgull.

El jurat, compost per membres destacats de la comunitat, va tenir la difícil tasca de decidir els guanyadors, atenent a les bases del concurs i valorant la creativitat i l’originalitat de les propostes. Finalment, els grups guardonats van ser:

  • 1r Premi: Els Pirates: Amb una carrossa plena de detalls mariners, els Pirates van conquerir el cor del públic i del jurat amb la seva representació espectacular.
  • 2n Premi: Alicia en el País de les Meravelles: Una carrossa que ens va transportar a un món de fantasia, amb personatges i elements de la popular història d’Alicia.
  • 3r Premi: Los del Brillo: Aquest grup va destacar per la seva brillantor i originalitat en la seva proposta, que va captivar a tothom.

L’ambient festiu i la gran varietat de carrosses van fer que la tarda fos inoblidable per a tots els assistents. Les Festes Majors de Godall es van omplir d’alegria i color, gràcies a la participació entusiasta de la comunitat. L’Ajuntament de Godall vol agrair al jurat per la seva tasca imparcial i a tots els participants per la seva dedicació i esforç en aquesta celebració tan especial.

La segona edició del Concurs de Carrosses de Godall ha demostrat una vegada més que la creativitat i la tradició van de la mà en aquesta meravellosa comunitat. Esperem amb emoció veure com aquest esdeveniment continua creixent i enriquint les Festes Majors de Godall en els anys que vindran.

VEURE TOTES LES FOTOS

Font: Ajuntament de Godall

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *