La Santa Tecla Petita protagonitza la primera part d'aquesta setmana de festes

L’alcalde Viñuales ha visitat aquests dies diversos centres educatius de la ciutat durant l’activitat Santa Tecla a les Escoles

La Santa Tecla Petita omple els carrers i escoles de la ciutat convertint-se un any més en veritable protagonista d’aquests dies de festa. Ja des de la setmana passada, les versions infantils dels diferents elements del Seguici han estat visitant les escoles i llars d’infants de tota la ciutat apropant-se i apropant la festa d’aquesta manera als més petits. L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, ha visitat diversos centres educatius de la ciutat i ha pogut viure de primera mà l’activitat Santa Tecla a les Escoles.

També l’Entradeta de Músics va envair aquest diumenge els carrers de la Part Alta tot emulant els seus companys grans. Aquesta tarda de dilluns, 18 de setembre, és el torn de la Baixadeta de l’Aligueta, la Mulasseta, el Lleonet, els Gegants Moros Petits, els Negritos Petits, els Gegants Vells Petits i la Cucafereta en el seu recorregut habitual sortint de les escales del pla de la Seu i arribant fins a la plaça de la Font.

Demà dimarts, reproduint l’estètica i la manera de fer del Seguici gran, la Cercavila de la Santa Tecla Petita omplirà places i carrers de música, ball i espurnes, tot demostrant un any més que el futur del seguici de la patrona està més que garantit.

Els dos actes seran retransmesos en directe per Tarragona Ràdio.

En acabar la Cercavila, la plaça de la Font i la plaça de les Cols seran escenari dels tradicionals versots i parlaments dels diferents Balls Petits.

Font: Ajuntament de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *