L’AEHT i Booking presenten davant dels 350 assistents alsopar anual de la Federació, els premis al millor hotel de la província

➢ Els premis Booking han guardonat als hotels H10 Imperial Tarraco, Hotel Tancat de Codorniu i Hotel Casa Ceremines

➢ L’entitat també ha homenatjat als establiments amb més de 25 anys associats a l’entitat

➢ L’esdeveniment ha comptat amb personalitats destacades com el subdelegat del Govern d’España o el delegat del Govern de la Generalitat, així com amb els alcaldes i alcaldesses de les principals poblacions de la província

Avui dilluns 18 de setembre, l’AEHT ha celebrat el sopar anual de la Federació d’Hostaleria a La Boella,
el qual ha acollit a 350 persones, entre socis, partners, col·laboradors, treballadors, institucions i
personalitats destacades.

El sopar anual de l’AEHT ha tornat a demostrar la cohesió, sentiment de pertinença i popularitat de la
Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona, que ja compta amb
més de 800 associats d’arreu del territori.

L’acte ha comptat amb nombroses personalitats com el subdelegat del Govern d’España, el delegat del
Govern de la Generalitat de Catalunya, la presidenta de la Diputació de Tarragona, el President del Port,
els presidents de les quatre Cambres de Comerç i els alcaldes i alcaldesses de Valls, Salou, Reus, Vila-seca, Cambrils i El Vendrell.

L’acte ha començat amb un aperitiu als jardins de La Boella, on també s’hi ha situat una àmplia representació de les més de 80 empreses col·laboradores de la Federació amb stands expositius dels seus productes i serveis.

I ha seguit al saló, amb els parlaments del Sr. Francesc Pintado, president de la Federació, qui ha destacat “la importància de posar de relleu l’Altra Costa Daurada, aquella que abarca tot el territori, que desestacionalitza i que genera llocs de treball 365 dies l’any”

La Sra. Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona, també ha estat protagonista dels parlaments, els quals han finalitzat amb un repàs dels objectius assolits per la Federació el darrer any, a
càrrec de Laia Benaiges, cap de comunicació de l’entitat.

Després dels postres, l’AEHT ha homenatjat als associats amb més de 25 anys a l’entitat, entre els que han pujat a l’escenari a recollir el premi Hotel & Spa Can Josep de Bot, Restaurant Masia Sagués de Vimbodí, Ca l’Àngel de Valls, Restaurants Censals del Perelló, Restaurant Les Moles d’Ulldecona, La Botiga del Cafè de Tarragona, Les Fonts de Can Sala de Tarragona i Restaurant La Siesta de Salou.

Com a novetat d’enguany, l’Associació Hotelera de l’AEHT, presidida per Magí Mallorquí, ha arribat a un acord amb Booking per crear els premis anuals als millors hotels de la província de Tarragona.

Cristina Carrasco, account manager i Arlette Delgado, marketing team manager de Booking, han sigut les encarregades d’atorgar el 1r premi a Hotel H10 Imperial Tarraco, el 2n premi a Hotel Tancat de Codorniu i el 3r premi a Hotel Casa Ceremines.

La nit, com ja és tradició, ha finalitzat amb un sorteig d’experiències als allotjaments de l’Associació Hotelera de l’AEHT.

Així doncs, com ha destacat el Sr. Francesc Pintado “Ara sí podem dir ben alt que celebrem 46 anys amb orgull de pertinença, que l´AEHT és més forta que mai i que continuarem treballant amb responsabilitat, amb il.lusió i amb passió per seguir construint i fent créixer el nostre sector i el nostre destí.

Font: AEHT

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *