L’Ajuntament d’Ulldecona aprova el projecte de canvi de lluminàries del barri Castell

La junta de govern de l’Ajuntament d’Ulldecona ha fet avui l’aprovació inicial del projecte de “renovació de lluminàries de diferents carrers del Barri Castell”. El projecte, encarregat a l’enginyer Agustí Domènech, preveu la substitució de les lluminàries de VSAP de 150W existents per equips amb tecnologia LED d’alta eficiència de 30W i 40. L’import del pressupost d’execució per contracta d’aquest projecte ascendeix a la quantitat total de 176.602,66 euros. La redacció del projecte, l’estudi de seguretat i salut i la direcció de l’obra, per la seva part, compta amb un pressupost de 2.500 euros.

Paral·lelament, al nucli d’Ulldecona segueixen els treballs de la tercera fase del projecte de millora de l’eficiència energètica de l’enllumenat públic, adjudicades a l’empresa Ximviam SL, amb un preu d’execució de 156.090 euros.

Els treballs permetran acabar la substitució de lluminàries i conductors elèctrics al nucli urbà amb una inversió que es va iniciar el 2019. Les obres s’han anant fent en diferents fases i han rebut una subvenció del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). Els canvis “permetran un notable estalvi energètic, convertint-se així en una de les inversions més rentables fetes els darrers anys al municipi, tant a nivell econòmic com a nivell de sostenibilitat mediambiental” tal com ha recordat l’alcaldessa del municipi, Núria Ventura.

L’any passat es va executar també el projecte de millora de l’eficiència energètica al polígon industrial Valldepins i de l’enllumenat públic dels Valentins.

Font: Ajuntament d’Ulldecona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *