L’equip GCD Padró & CO es classifica per la Gran Final de l’Hexagonal 

El 57è Gran Premi de Catalunya, conegut popularment com Hexagonal, ha completat la cinquena i penúltima prova de la temporada al recorregut d’Aravell Golf & Country Club.

Una jornada que ha transcorregut sota unes excel·lents condicions de joc i que ha finalitzat amb victòria de l’equip Emboscats, amb 84 punts.

La segona i tercera plaça ha estat pels equips FCGolf i Breaking 100, que s’han situat a només un punt del primer classificat, després d’empatar a 83 punts.

L ’equip de casa, el GCD Padró & CO ha segellat una gran actuació  després de signar un resultat de +1 del camp a la general que l’hi ha permès classificar-se per la Gran Final del campionat que es disputarà el 21 d’octubre al camp gironí de Golf Costa Brava.

Una batalla final que enfrontarà als 18 primers equips de la classificació hàndicap i en la que computaran les quatre targetes individuals sense descartar-ne cap. Al finalitzar la prova tindrà lloc el lliurament de premis i el reconeixement a tots els equips guanyadors en les diferents categories.

Font: Golf Costa Daurada

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *