S’obre la convocatòria per cobrir diversos llocs de treball a la brigada municipal

Paleta, especialista, jardiner i peó maquinista són les places que cal dotar de personal, hi ha temps per presentar-se fins el 16 d’octubre

Aquest dilluns s’ha obert la convocatòria per cobrir quatre places de diverses especialitats en la brigada municipal d’Altafulla. Es tracta de les corresponents a operaris de serveis varis com oficial de primera paleta, especialista, jardiner i peó maquinista.

Totes aquestes places estan convocades i publicades al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) des d’aquest dissabte 16 de juliol i, per tant, el període per fer les sol·licituds ha començat a comptar aquest dilluns. Hi ha temps per presentar les sol·licituds pertinents fins el pròxim 16 d’octubre.

Les persones que vulguin presentar-se a la convocatòria hauran de complimentar la sol·licitud específica de selecció de personal més l’annex d’autobaremació així com també tota la documentació requerida en les bases. Tant la sol·licitud específica com l’annex estan publicats al web, a la seu electrònica i en l’apartat corresponent a “models i sol·licituds”. Pel que fa a la documentació específica de la convocatòria i les bases, aquesta es troba al Portal de Transparència.

Models i sol·licituds

Convocatòria

Font: Ajuntament d’Altafulla

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *