Subvenció de l’e-catàleg de la Diputació de Tarragona 2023

La Diputació de Tarragona ha demostrat una vegada més el seu compromís amb la cultura i l’activitat cultural a la regió, amb l’atorgament d’una important subvenció a l’Ajuntament de Montblanc. Aquesta subvenció, que ascendeix a un total de 13.148,78 euros, ha estat concedida per a la contractació d’actuacions incloses a l’e-catàleg de la Diputació de Tarragona, en el marc de la convocatòria de 2023.

Aquesta iniciativa de la Diputació de Tarragona té com a objectiu impulsar l’oferta cultural de la regió i promoure l’accés a la cultura per a tothom, consolidant Montblanc com un referent en aquest àmbit. L’e-catàleg de la Diputació és una eina fonamental per a aconseguir aquest propòsit, ja que ofereix una àmplia varietat d’actuacions culturals de gran qualitat que enriqueixen la vida cultural de la ciutat.

Amb aquesta subvenció, l’Ajuntament de Montblanc tindrà l’oportunitat de contractar actuacions d’alt nivell, que inclouen espectacles de teatre, concerts, exposicions i altres manifestacions artístiques que contribuiran a dinamitzar la vida cultural de la localitat. Aquestes actuacions no només beneficiaran als habitants de Montblanc, sinó que també esdevindran una destinació d’interès per als amants de la cultura de la comarca i més enllà.

Així mateix, aquesta subvenció representa una injecció econòmica significativa per a la localitat, ja que permetrà la creació de nous llocs de treball i fomentarà l’activitat econòmica en sectors com la restauració, l’hostaleria i el comerç local, que es veuran beneficiats per l’afluència de públic a les actuacions culturals.

Aquesta notícia arriba com una gran oportunitat per a Montblanc i destaca la importància de les polítiques de suport a la cultura i les arts que impulsa la Diputació de Tarragona. L’esperit d’aquesta iniciativa és promoure la diversitat cultural, fomentar el talent local i enriquir la vida de les comunitats a través de l’accés a la cultura i les arts.

En resum, la subvenció de l’e-catàleg de la Diputació de Tarragona per al 2023 representa un pas important en la consolidació de Montblanc com un referent cultural a la regió i una mostra del compromís continu de les institucions amb el desenvolupament cultural i econòmic de les nostres localitats.

Font: Ajuntament de Montblanc

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *