Subvencions de la Diputació de Tarragona a Montblanc

La Diputació de Tarragona ha anunciat recentment els resultats de la convocatòria de subvencions per al foment de l’ocupació local del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès per a l’any 2022. Aquesta iniciativa té com a objectiu principal impulsar i consolidar els projectes locals que contribueixin a la generació d’ocupació i millora de les condicions laborals a la regió.

En aquest context, l’Ajuntament de Montblanc ha estat beneficiari d’una de les subvencions atorgades per la Diputació de Tarragona. En aquest cas, l’entitat municipal ha rebut una quantitat significativa de 19.269,40 euros, que representa el 100% del pressupost elegible. Aquest finançament està destinat específicament al «Reforç de l’equip de pintura de la brigada municipal».

Aquesta subvenció té un impacte directe en el municipi de Montblanc, ja que permetrà millorar l’eficàcia i eficiència de la brigada municipal en tasques relacionades amb la pintura i el manteniment de les infraestructures locals. Aquesta inversió no només contribuirà a mantenir i millorar l’aparença del municipi, sinó que també tindrà un efecte positiu en l’ocupació local, ja que implica la creació de nous llocs de treball o la millora de les condicions laborals per als treballadors actuals.

La Diputació de Tarragona demostra amb aquesta iniciativa el seu compromís amb el desenvolupament local i la promoció de l’ocupació a la regió. A través d’aquest tipus de subvencions, les entitats locals poden accedir a recursos econòmics que els ajuden a dur a terme projectes importants per al seu creixement i desenvolupament, contribuint així al benestar de la comunitat.

Cal destacar que les subvencions per al foment de l’ocupació local són fonamentals per incentivar l’activitat econòmica a les àrees rurals i potenciar la creació de llocs de treball estables i de qualitat. La inversió en l’equip de pintura de la brigada municipal a Montblanc és només un exemple de com aquestes subvencions poden tenir un impacte positiu en les localitats i en les vides de les persones que hi resideixen.

En resum, la concessió de la subvenció de 19.269,40 euros a l’Ajuntament de Montblanc per part de la Diputació de Tarragona és una notícia positiva per al municipi i per a la regió en general. Aquest tipus d’ajuts contribueixen a promoure el creixement econòmic i la creació d’ocupació, reforçant així el teixit social i econòmic de la zona. És un exemple de com les institucions públiques poden ser un suport essencial per a les comunitats locals.

Font: Ajuntament de Montblanc

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *