Anunci de Licitació per a Projecte d’Actuacions Complementàries en la Connexió de l’A-27 amb la N-240 Valls – Montblanc

La Direcció General de Carreteres, un organisme sota el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, ha publicat un anunci de licitació en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) relacionat amb el projecte d’actuacions complementàries en la connexió de l’A-27 amb la N-240, així com altres actuacions a l’A-27 en el tram de Valls a Montblanc, situat a la província de Tarragona.

El projecte, identificat amb la referència 12-T-3371; 54.586/23, té com a objectiu millorar i complementar la infraestructura viària en aquesta àrea clau, amb la finalitat d’optimitzar la connectivitat i la seguretat de la xarxa de carreteres a la regió. La província de Tarragona es beneficiarà d’aquestes millores, que estan dissenyades per abordar les necessitats actuals i futures de la xarxa de carreteres a la zona.

El valor estimat d’aquest projecte ascendeix a 5.040.524,82 euros i s’espera que tingui una durada de 18 mesos des de la seva adjudicació. És important destacar que en aquest procés de licitació no s’acceptaran variants.

El tipus de procediment utilitzat és obert, i l’adjudicació del contracte es basarà en dos criteris principals: preu i judici de valor, amb una ponderació del 51% i 49%, respectivament. Això reflecteix la importància de no només oferir una proposta competitiva en termes de costos, sinó també demostrar la capacitat i la qualitat tècnica per dur a terme el projecte de manera eficaç.

El termini per a la recepció d’ofertes o sol·licituds de participació finalitzarà el 24 d’octubre de 2023, a les 19:00 hores. Les ofertes o sol·licituds de participació s’han d’enviar a la Direcció General de Carreteres, a Madrid, Espanya.

L’obertura de les ofertes es realitzarà en diferents etapes: l’obertura sobre administrativa està programada per al 26 d’octubre de 2023 a les 10:00, l’obertura sobre oferta tècnica es realitzarà el 2 de novembre de 2023 a les 09:50, i l’obertura sobre oferta econòmica tindrà lloc el 23 de novembre de 2023 a les 19:00. Totes aquestes obertures es realitzaran de manera telemàtica al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, situat al Passeig de la Castellana, núm. 67, a Madrid.

Les ofertes o sol·licituds de participació s’han de redactar en espanyol, i s’acceptarà la presentació electrònica, l’ús de comandes electròniques, la facturació electrònica i el pagament electrònic com a part dels fluxos de treball electrònics.

En cas de disputes o recursos relacionats amb el procés de licitació, l’òrgan competent per als procediments de recurs és el Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals, situat a l’Avinguda General Perón, 38, a Madrid.

Aquest anunci de licitació, publicat el 12 de setembre de 2023 al BOE, representa una oportunitat important per a les empreses interessades a participar en la millora de la infraestructura viària a la província de Tarragona. La Direcció General de Carreteres està compromesa a impulsar la connectivitat i la seguretat a les carreteres espanyoles i busca atreure les millors empreses per dur a terme aquest projecte essencial.

Font: BOE

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *