L’Ajuntament presenta la programació per a la gent gran amb activitats gratuïtes de tot tipus per fomentar una vida activa i sana

  • Tallers de memòria, relaxació, pintura, maquillatge i activitats esportives a Mont-roig i a Miami Platja

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp acaba de presentar la programació de les activitats per a la gent gran que s’allargarà durant aquesta tardor i l’hivern. Es tracta d’activitats diverses i variades perquè continuïn actius i puguin mantenir una bona salut física i mental.

A Miami Platja, el Casal d’Avis Sant Jaume organitza diverses activitats, que començaran aquest dijous 21 amb una Festa dels 80 anys amb venda de tiquets al mateix Casal. Durant aquestes setmanes hi haurà classes gratuïtes de pintura tots els dilluns a la tarda, manualitats els dimarts i classes de puntes de coixí els dijous. L’Ajuntament també organitza directament diverses sessions per a la gent gran amb tallers de cosmètica natural, tècniques de relaxació, tallers de memòria, un taller de maquillatge de festa o la iniciativa de l’Hort Social de la Florida, entre altres.

A Mont-roig, l’Ajuntament organitza diverses activitats gratuïtes al nou Casal de Mont-roig del Camp, situat al carrer Aureli A. Escarré. En concret es farà un taller de costura creativa, una escola de pintura, taller de musicoteràpia, tallers de memòria, cosmètica natural, maquillatge de festa o relaxació, entre d’altres.
Al mateix temps, els poliesportius municipals de Mont-roig i Miami Platja organitzen diverses activitats gratuïtes per a la gent gran com un cicle de caminades saludables o gimnàstica suau, entre altres.

Tota la informació i la forma per apuntar-se es pot trobar en el següent fulletó.

Font: Ajuntament de Mont-roig

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *