Subvenció de la Diputació de Tarragona a l’Ajuntament de Pontils

L’Ajuntament de Pontils, un petit municipi situat a la comarca de l’Alt Camp, ha estat seleccionat com a beneficiari d’una generosa subvenció de la Diputació de Tarragona per a l’any 2023. La quantitat total de la subvenció és de 22.604,53 euros i està destinada a finançar una sèrie d’actuacions que s’inclouen dins de l’e-catàleg de projectes de la Diputació de Tarragona.

Aquesta subvenció arriba en un moment crucial per a l’Ajuntament de Pontils, ja que permetrà dur a terme diverses millores i projectes que beneficiaran directament als seus ciutadans. Les actuacions que es realitzaran amb aquest finançament estan en línia amb les prioritats establertes pel municipi i s’espera que tinguin un impacte positiu en la qualitat de vida de la comunitat local.

L’e-catàleg de la Diputació de Tarragona és una iniciativa que ofereix als ajuntaments una gamma de projectes predefinits en àmbits com la cultura, l’esport, la infraestructura i el medi ambient. Aquests projectes són finançats totalment o parcialment per la Diputació, permetent als municipis dur a terme iniciatives que, de vegades, podrien estar més enllà de les seves capacitats financeres.

Aquesta subvenció de la Diputació de Tarragona reflecteix l’interès continu de l’administració provincial en el desenvolupament i el benestar dels seus municipis. A través de col·laboracions com aquesta, es busca impulsar el creixement i la millora de les comunitats locals, alhora que es manté i es preserva el ric patrimoni de la regió.

L’Ajuntament de Pontils es mostra agraït per aquesta oportunitat i es compromet a utilitzar aquest finançament de manera responsable per beneficiar els seus ciutadans i millorar la qualitat de vida a la localitat. Amb la subvenció de la Diputació de Tarragona, Pontils està un pas més a prop de la consecució dels seus objectius de desenvolupament i creixement per a l’any 2023.

Font: Ajuntament de Pontils

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *