Subvenció de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya: Programes municipals d’arts escèniques, música i arts visuals en l’àmbit de l’ensenyament reglat.

L’Ajuntament de Castellvell del Camp rep una injecció econòmica de 220,00 € per al seu «Projecte funcions escolars Temporada 2022-2023», gràcies a la generositat de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Aquesta subvenció té com a objectiu principal promoure l’accés dels estudiants a les arts escèniques, la música i les arts visuals com a part integral de l’ensenyament reglat.

Un exemple concret d’aquesta iniciativa va tenir lloc recentment, quan els alumnes de l’Escola Santa Anna van viure una experiència cultural enriquidora. Van tenir l’oportunitat de visitar la localitat de Riudoms per gaudir d’una emocionant obra de teatre. Aquesta sortida va oferir als joves estudiants l’oportunitat de connectar amb el món de les arts escèniques i experimentar en primera persona les emocions i les històries que aquesta forma d’expressió artística pot transmetre.

La subvenció de l’OSIC no només beneficia als alumnes, sinó que també reforça la col·laboració i la coordinació entre les institucions educatives i culturals. Aquesta injecció de fons permet als ajuntaments com el de Castellvell del Camp ampliar les seves ofertes culturals per als estudiants, promovent al mateix temps el teixit artístic local.

Aquesta iniciativa exemplifica l’importància de les subvencions i el suport de les administracions públiques per fomentar la participació dels joves en les arts i la cultura. L’OSIC i altres programes similars tenen un paper fonamental en l’enriquiment de les experiències educatives i en la formació d’individus més creatius i conscients del valor de les arts en la nostra societat.

Amb aquesta subvenció, es pot esperar que més estudiants de Castellvell del Camp i altres municipis catalans tinguin l’oportunitat d’explorar el món de l’art i la cultura, tot contribuint a la seva formació integral i al seu desenvolupament personal. Així, les arts escèniques, la música i les arts visuals es converteixen en eines poderoses per a la seva educació i creixement.

Font: Ajuntament de Castellvell del Camp

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *