Un setembre ple d’activitats a la Selva del Camp

La Selva del Camp, un acollidor municipi de la província de Tarragona, ofereix una variada i emocionant agenda d’activitats per a tota la família durant el mes de setembre. Des de tallers creatius fins a esdeveniments culturals, hi ha opcions per a tothom. Aquí us presentem un resum de les activitats programades:

20 dimecres

Tast de Música en Família Per als més petits, de 0 a 3 anys, acompanyats d’un adult. És necessària una inscripció prèvia a la Biblioteca Infantil. 17:30 Biblioteca Infantil Organitza: Biblioteca Pública

Escola Aprendre a Ballar Sardanes Es programen nivells infantils, d’iniciació i de perfeccionament. Aquesta activitat està a càrrec de Tarragona Dansa. 19:00 Gil Cristià Preu: 35€ a l’any. Inscripcions a www.laselvadelcamp.cat i a formacio@laselvadelcamp.cat Organitza: Ajuntament de la Selva del Camp Col·labora: Colla Sardanista Germanor i Tarragona Dansa

21 dijous

Tast de Música en Família Per als més petits, de 0 a 3 anys, acompanyats d’un adult. És necessària una inscripció prèvia a la Biblioteca Infantil. 16:30 Biblioteca Infantil Organitza: Biblioteca Pública

Presentació del llibre «Cadena de Vida», del Selvatà Magí Alegre 20:00 Santa Llúcia Organitza: Col·lectiu 25 d’abril

22 divendres

Tast de Música en Família Per als més petits, de 0 a 3 anys, acompanyats d’un adult. És necessària una inscripció prèvia a la Biblioteca Infantil. 17:30 Biblioteca Infantil Organitza: Biblioteca Pública

23 dissabte

Dinàmiques del llibre «Petjades. Un Viatge en el Temps» de Marc Baiget Rofes 17:00 Casal d’avis Organitza: Associació l’Alzina

30 dissabte

Inici de la Catequesi Parroquial 16:00 Casa Diocesana Organitza: Parròquia de Sant Andreu

Taller «Totemag» 17:00 Casal d’avis Organitza: Associació l’Alzina

A més d’aquestes activitats, hi ha altres esdeveniments i oportunitats a la Selva del Camp:

Concurs Fotogràfic Calendari 2024 Aquest any, la temàtica és «Els nostres aliments, la nostra cuina». Les fotografies es poden presentar fins al dia 13 d’octubre per correu electrònic a calendari.selva@gmail.com.

Àrea de Cultura Exposició: «Identitats: paisatge i patrimoni» del Col·lectiu Photo Km0, al Castell del Paborde, de l’1 al 30 de setembre.

Biblioteca Pública Horari d’estiu: del 23 de juny al 8 de setembre, de dilluns a divendres de 10 a 14 h i les tardes de dimecres de 16 a 20h. Horari d’hivern: a partir del 12 de setembre. L’horari serà de dilluns a divendres de 10 a 13:30h i de 15:30h a 19:30h. L’horari de la sala infantil serà de dilluns a divendres de 15:30h a 19:30h. Inscripcions obertes als Clubs de lectura infantil, al curs de creació literària i al taller de jocs de rol.

Pavelló Municipal d’Esports Obert el període d’inscripció a les activitats dirigides infantils del Pavelló Municipal d’Esports. Podeu contactar al 977 845 227 / 977 845 228 i activitatspavello@gmail.com.

Associació l’Alzina L’Associació l’Alzina ofereix una varietat d’activitats com papiroflèxia, manualitats diverses, cinema, informàtica, comprensió de lectura i jocs com tennis taula, futbolí, escacs, dominó i parxís.

Colla Sardanista Germanor Hi ha un concurs de cartells per representar l’Aplec de Paretdelgada 2024. El període de presentació d’obres és del 19 d’agost al 2 d’octubre. Per participar, podeu posar-vos en contacte a collasardanistagermanorlaselva@gmail.com.

Aquesta àmplia gamma d’activitats fa que la Selva del Camp sigui un lloc emocionant per a les famílies i els amants de la cultura aquest setembre. No us perdeu l’oportunitat de participar en aquestes iniciatives diverses i enriquidores.

Font: Ajuntament de la Selva del Camp

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *