Vives Fierro. Olor de trementina

El dia 21 s’inaugura l’exposició Vives Fierro. Olor de trementina, una proposta de la Direcció General de Difusió comissariada per l’artista Clàudia Vives Fierro i amb direcció d’art de l’Estudi Diego Feijóo.

Antoni Vives Fierro (Barcelona, 1940) ha convertit l’art en una part integral de la seva existència. Inicia la seva carrera a mitjan anys cinquanta, dedicant-se a la pintura i a l’art amb una profunda vocació; una carrera fructífera i plena de creativitat en un intens recorregut a la recerca d’un llenguatge propi, que, si bé encaixa en el figurativisme i en la tècnica impressionista, abraça també l’expressionisme.

El propi Vives Fierro defineix així la seva relació amb la pintura: «Ser pintor és una cosa que va lligada a la meva vida. Només podria deixar de pintar si em tornés boig o si em quedés cec.»

Aquesta exposició fa una pinzellada per les seves exposicions, la seva Barcelona, les seves ciutats pintades, els retrats de persones, de personatges de les nines…, tot desprenent aroma de trementina. La vida dedicada a la pintura i la perseverança per difondre la seva obra desenvolupant una vida social intensa li permet declarar que ha gaudit d’un mecenatge plural que ha estat fonamental per fer possible aquest llarg trajecte. Sempre de la mà de l’Emi, la seva companya, a qui hem d’agrair que hagi recopilat al llarg dels anys tota la seva carrera artística i la seva intensa vida social.

L’exposició es podrà veure fins al 12 de novembre a la Sala 4 (Cotxeres) del Palau Robert. L’accés és lliure i gratuït.

Font: GENCAT

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *