El millor Beach Club d’Europa està a Salou, publica el National Geographic Viajes

  • Amb aquest reconeixement internacional, Salou s’afirma com un destinació turística inigualable per als amants del luxe, del benestar, el patrimoni natural i la gastronomia

La prestigiosa revista National Geographic Viajes ha proclamat l’Infinitum de Salou com el millor Beach Club d’Europa, el qual està ubicat en el magnífic Camí de Costa.

Aquest reconegut club ofereix als visitants una oportunitat única per relaxar-se i gaudir de la cuina mediterrània amb una vista panoràmica de les platges de la Costa Daurada. El club ha estat anomenat Millor Beach Club d’Europa en els World Travel Awards 2022, atesa la seva oferta integral de relaxament des de l’alba fins al capvespre, amb llits balinesos, racons amb ombra, còctels, tapes i propostes gastronòmiques que atrauen els gurmets més exigents.

El Beach Club, situat a prop del Cap de Salou, forma part del complex de camps de golf i d’una àrea residencial. Aquest club privat, situat a primera línia de mar i dividit de la Platja Llarga pel camí de ronda que connecta el far de Salou amb les platges de Llevant i Capellans, és una veritable experiència de tranquil·litat i relax.

Un dels grans atractius de Salou és el seu Camí de Costa, un sender d’uns 6,5 km que recorre la costa des del far fotogènic de 1858 fins al monument de Pilons. Aquest camí, amb vistes espectaculars del mar i passant per miradors com la Punta del Cavall i la Cala Morisca, és apte per a persones de totes les edats i és de les millors zones per gaudir de paratges naturals impressionats i de la immensitat del Mediterrani.

A més de l’experiència al Beach Club, els gurmets més exigents satisfaran la seva passió. De fet, Salou ha anat treballant per oferir als turistes i residents un ventall gastronòmic innovador, de qualitat i amb productes Km0.

Amb aquest reconeixement internacional i el seu catàleg d’experiències úniques, Salou s’afirma com un destinació turística inigualable per als amants del luxe, del benestar, el patrimoni natural i curosa gastronomia, captivant visitants que cerquen vivències inoblidables.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *