Reiniciem el programa LECXIT a Ulldecona

Amb l’inici del curs escolar 23/24 es reinicia també a Ulldecona el programa LECXIT, que es porta a terme des del curs 18/19. Fins avui una cinquantena d’alumnes i una trentena de voluntaris i voluntàries han participat del programa, impulsat per la Fundació Bofill.

El programa LECXIT té per objectiu millorar la comprensió lectora dels infants que cursen entre 4rt i 6è de primària. En l’activitat principal, xiquets i xiquetes comparteixen setmanalment amb persones voluntàries moments de conversa i de lectura que els ajudaran a consolidar els seus aprenentatges i a incrementar les lectures. Els infants que participen en el programa ho fan a petició de l’Escola Ramón y Cajal i les persones que vulguin participar com a voluntàries s’han d’inscriure a la Biblioteca Popular d’Ulldecona i al Punt d’Informació Juvenil.

D’aquesta manera es treballa per assolir l’èxit educatiu a través de la millora de la comprensió lectora i  garantir que tot l’alumnat finalitzi l’etapa de primària amb un nivell òptim de competència lectora per tal d’assegurar el seu desenvolupament educatiu i social.

LECXIT també ofereix orientacions i materials a les famílies per implicar-les en la millora dels hàbits lectors i es coordina amb els centres educatius per triar els infants que més necessiten participar en el projecte.

Font: Ajuntament d’Ulldecona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *