El Gaudí Centre amplia l’oferta amb motiu de les Festes de Misericòrdia 2023

El Gaudí Centre ha programat, en el marc de les Festes de Misericòrdia, tot un seguit d’activitats i visites gratuïtes per celebrar d’una manera lúdica i festiva aquests dies tant especials per la ciutat. Per a aquesta edició, durant la setmana hi haurà diferents activitats adreçades a tot tipus de públic per acostar i difondre la vida i obra del genial arquitecte Antoni Gaudí aprofitant els darrers dies d’estiu i de festa per gaudir-ne.

Com és habitual, el mateix dia 25 de setembre, el Gaudí Centre, de 10:00 h a 14:00 h, totes les Misericòrdies, Coris, Coies, etc, tindran l’entrada gratuïta al Gaudí Centre i, a més, rebran un obsequi per gaudir encarà més del seu dia, una entrada gratuïta per visitar el Campanar de la Prioral de Sant Pere, espai inspirador de l’arquitectura de Gaudí.

Més enllà d’aquesta celebració, tothom podrà celebrar d’una manera especial aquestes festes, i trobaran una activitat al seu abast. Totes aquestes activitats son gratuïtes i amb reserva prèvia a través de la web: reusturisme.cat o a l’apartat de venda de tiquets: ticket.reusturisme.cat.

Programa d’activitats

  • 21 setembre. De 18:00 h a 20:00 h: El vitrall somiat d’Antoni Gaudí a la Sagrada Família

A partir dels motius de les vidrieres modernistes, com les que protagonitzen la nau central de la Sagrada Família, farem un vitrall modernista després d’haver visitat la maqueta de la Sagrada Família i haver descobert la seva tècnica i importància de la llum i els colors per donar volum a l’arquitectura de Gaudí.

Durada: 45 minuts · Edat recomanada de 6 a 12 anys. Es requereix d’un adult acompanyant · L’activitat es realitzarà al carrer del Vidre.

  • 22  setembre. 18:00 h: Ho saps tot de Gaudí? Visita guiada

Els elements expositius del museu serviran de suport i fil conductor per transmetre al visitant sensacions o aspectes més vivencials i sensorials de la figura d’Antoni Gaudí, fent referència a la seva infantesa, amics de joventut i altres aspectes de la personalitat i la seva obra obra. Un altra manera de conèixer la vida i l’obra del nostre geni.

  • 23 setembre. 17:00 h: Taller de Ceràmica: «Decora la teva rajola fent servir la trepa».

Els edificis modernistes de Reus estan plens d’exemples de ceràmica artística i industrial amb motius dissenyats expressament o seleccionats amb molta cura. En aquest taller, coneixerem la tècnica de la ceràmica en trepa a partir d’un dels motius presents en diferents edificis modernistes de la ciutat

Adreçat a públic general i a infants de + 6 amb l’acompanyament d’una persona adulta.

  • 30 setembre. 18:00 h: Escape Room: L’Enigma de Takeshi Nazo

Una activitat que ens apropa els espais i continguts de manera amena tot interactuant amb el patrimoni els recursos i la informació del Gaudí Centre.

Takeshi Nazo, un japonès apassionat de l’obra de Gaudí va deixar un tresor en algun indret del Gaudi Centre amb una nota que deia que qui aconseguís obrir la caixa es podria quedar el tresor. Fins ara ningú ho ha aconseguit. Sereu vosaltres?

Activitat que es realitzarà de manera grupal. Adreçada fonamentalment a públic general i juvenil (+12 anys) amb acompanyament d’un adult.

  • I del 22 al 30 de setembre, de 17:00 h a 19:00 h, Rally inclusiu de descoberta al Gaudí Centre.

Per descobrir qui era l’Antoni Gaudí, els seus orígens i conèixer més de la seva arquitectura, gaudint d’un espai museístic únic, al voltant del genial arquitecte nascut aquí, a Reus; Antoni Gaudí i Cornet!

Gaudí per tothom, activitat inclusiva en família o per fer en grup d’amics i amigues, que es realitza amb l’ús de pictogrames, i exclusiva per famílies o joves en grup que requereixin d’una activitat adaptada.

Altres activitats

Recordar també que, durant la celebració de les  Festes de Misericòrdia, el Gaudí Centre, el Pavelló 6è del Pere Mata, l’Estació Enològica i el Campanar restaran oberts  en els seu s horaris habituals.

Més informació al web: reusturisme.cat i per la compra d’entrades a l’apartat de venda de tiquets, ticket.reusturisme.cat

Font: Ajuntament de Reus

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *