Exposició «Reusenques de Lletres, 10 anys» a les Biblioteques Municipals de Reus

El col·lectiu Reusenques de Lletres ha organitzat una exposició amb motiu del seu 10è aniversari que es podrà veure a les dues Biblioteques Municipals de la ciutat. Així doncs, la mostra «Reusenques de Lletres, 10 anys» es pot veure des d’aquesta setmana i fins al 30 de setembre a la Biblioteca Central Xavier Amorós i, del 2 al 14 d’octubre es traslladarà a la Biblioteca Pere Anguera.

L’exposició recull en imatges els inicis de Reusenques de Lletres i fa un resum de la trajectòria del col·lectiu en els deu anys de vida: llibres publicats, activitats realitzades, vídeos i difusió a les xarxes i col·laboracions amb entitats i institucions.

Acompanyen la mostra els set llibres publicats pel col·lectiu provinents del fons de les Biblioteques Municipals amb l’anunci de la presentació del vuitè «Intrigues a la Carta» el 28 de setembre al Casal de les Dones.

També es pot veure a l’exposició diversos booktrailers d’alguns llibres de Reusenques de Lletres i el Premi Imprescindibles atorgat al col·lectiu el 2018.

El cartell de l’exposició és de l’artista reusenca Teresa Llorach.

D’altra banda, Reusenques de Lletres realitzarà per les Biblioteques Municipals diverses activitats:

  • L’hora del conte amb «Contes de Vilaencanteri»: 4 d’octubre a les 17:30 (Biblioteca Central Xavier Amorós) i 16 de novembre a les 17:30 (Biblioteca Pere Anguera)
  • Tertúlia literària:  25 d’octubre de a les 18:30 (Biblioteca Central Xavier Amorós)
  • Presentació del llibre «Anna Murià, viure, escriure» de Quirze Grifell: 2 de novembre a les 19h (Biblioteca Central Xavier Amorós)

Font: Ajuntament de Reus

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *