Festa popular al Mercat del Carrilet per commemorar el 40è aniversari

Aquest dissabte, 23 de setembre, el Mercat del Carrilet obre les portes a veïns i a clients per commemorar els 40 anys del mercat. La festa arriba un cop el govern municipal ha acordat mantenir l’actual ubicació del mercat i integrar-ne la rehabilitació en el projecte de transformació urbanística de tot l’entorn del Carrilet.

«Seguim»
Coincidint amb els primers actes per celebrar l’aniversari del mercat, s’estrena una campanya que posa de manifest la continuïtat del Mercat del Carrilet i on els protagonistes són tots els paradistes i treballadors del mercat amb el missatge següent: «Seguim, com el primer dia, amb el mateix compromís de servei i amb ganes de continuar al teu costat.»

La imatge de la campanya ja ha servit per fer difusió de la festa popular d’aquest cap de setmana i aviat es podrà veure als accessos del mercat.

Fideuada popular
L’aniversari es comença a celebrar aquest dissabte en el marc de les Festes de Misericòrdia: els paradistes del Mercat del Carrilet conviden a clients i veïns per celebrar els 40 anys. A partir de les 12:00 h, hi actuaran els Nanos de Reus, i també es preveu la presència d’alguns elements festius de les mateixes associacions veïnals de la zona, que s’han implicat en l’esdeveniment.

A partir de la una del migdia es començarà a repartir les degustacions d’una fideuada popular prevista, inicialment, per a 300 persones.

Acte solidari amb la Càtedra de Dolor Infantil de la URV
La degustació serà gratuïta, gentilesa de les parades del Mercat del Carrilet, però totes les persones assistents a la festa podran fer una aportació solidària en benefici de la Càtedra de Dolor Infantil de la URV es va crear l’any 2015 gràcies al finançament de Fundación Grünenthal.

Va néixer per a promoure, facilitar i recolzar la investigació especialitzada en dolor infantil; impulsar la formació de professionals sobre dolor infantil; i oferir la millor assistència sanitària i humana als nens i joves que ho necessitessin. Està dirigida pel Dr. Jordi Miró, qui també coordina el programa de tractament del dolor crònic infantil de l’Hospital Sant Joan de Reus –un programa gratuït i únic a l’Estat. La Càtedra és la unitat amb major impacte en la recerca sobre dolor infantil de l’Estat i una de les més importants a nivell europeu.

Font: Ajuntament de Reus

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *