KLEIN: “El nou govern és fluix, desanimat, ineficaç i serà un llastre pel creixement de Cambrils”

Els diferents Fons Next Gent aconseguits en l’anterior mandat, corren risc de perdre’s.

El portaveu del Grup Municipal del NMC i cap de l’oposició, Oliver Klein, ha fet un repàs exhaustiu dels projectes que estaven encarrilats al final del mandat passat i dels que no se’n té notícia de com evolucionen ni de en quin punt estan “espero que ben aviat torni la normalitat als Plens i es puguin fer precs i preguntes, cosa que fins ara encara no s’ha produït”. En aquesta línia de raonament ha dit que “és una anomalia democràtica que s’hagin utilitzat els criteris d’urgència i extraordinarietat per escapar-se del debat en els Plens que s’han dut a terme”. “Suposo que és una trampa que fan per tal de guanyar temps i evitar donar explicacions” ha afegit Klein.

Per la seva banda, el cap de l’oposició ha reiterat que “malgrat els obstacles i els impediments, de tot tipus, que el govern ens posa per exercir la nostra feina, el Grup Municipal del NMC està més fort i unit que mai. No ens coneixen massa si pensen que ens rendim fàcilment. El NMC és un partit municipalista, sense dependències de fora i imprescindible a Cambrils, tal i com ho demostra els 6 regidors que tenim”.

Pel que fa al tarannà del nou govern ha dit que “el veu fluix, desanimat i ineficaç, la qual cosa és un llastre pel futur de Cambrils. La seva prioritat principal eren les cinc dedicacions exclusives (que ja se les han adjudicat) i ara toca anar a pels set càrrec de confiança. I mentre s’ocupen dels seus temes personals no ho fan del que realment és important per la ciutadania de Cambrils”.

En el repàs de temes encarrilats i dels que no en donen informació ha detallat els següents:

Obertura del pas de l’estació vella. “què faran? Ho inauguraran? Vull recordar que dos dels partits que formen el govern actual van fer, fins i tot, campanyes en contra. La realitat ha demostrat que volien enganyar i manipular”.

Rambla Jaume I. “la posada en marxa per Setmana Santa va ser una prova valenta per testejar el funcionament de la nova infraestructura a nivell de trànsit, contenidors, horaris, etc, per tal de prendre decisions. Quines decisions han pres?.

Les queixes ciutadanes que ens arriben són preocupants. I la Subvenció Next Gen de 500.000€ per a la Rambla, quina previsió hi ha?”

Avinguda de l’Esport. Una altra decisió valenta que ha permès ordenar una zona molt important del nostre municipi i obrir una via d’accés a Cambrils sense fer entrar més vehicles al centre. Els tràmits per la retirada de les torres estaven fets i acabats satisfactòriament: “quina és la situació actual pel que fa a la retirada de les torres?

Quina és la seva previsió pel que fa al pla urbanístic associat que hi ha? Segueix la proposta de transformar els equipaments esportius actuals en una Ciutat de l’Esport, amb un no pavelló i una piscina de 50 m?. La partida inclosa en el Pla de Sostenibilitat Turística destinada al sostre del nou pavelló s’està tramitant?”

Passarel·la per damunt de la Riera d’Alforja. “Era una inversió de l’Estat. S’ha perdut?


Ampliació passeig Marítim de Ponent. “Com està la plataforma única al carrer Germà Escofet?”.

Sol·licitud Llei de Barris. Seria un gran benefici pel Barri de la Pallissa. “Algú se n’està ocupant i preocupant?. I del Mercat Municipal, com va la gestió de la subvenció aconseguida per a la seva remodelació? I el Celler de Cambrils, en quina situació està?”

Remodelació del carrer Orquídies, amb el projecte fet i acabat. “Es tirarà endavant?”

Avinguda Diputació, entre el Nàutic i el Pi Rodó “es manté la renovació per fases?


Teatre Auditori. “l’alcalde del PSC el va qualificar d’estratègic, i ho va fiar a una subvenció de l’Estat. Amb quins compromisos es basa per donar-ho per fet? I a canvi de què?”

Per concloure, Klein ha dit que “en tant poc temps, el nou govern ja és un llastre pel creixement de Cambrils. No és un equip. És una suma d’individualitats unides per interessos personals. L’únic projecte compartit és el de sobreviure a qualsevol preu” i ha afegit que “la prova definitiva d’aquest caos serà la proposta d’ordenances fiscals i taxes que acompanyaran als pressupostos. Ja ens podem preparar per una bona pujada”

Font: NMC

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *