Per primer any, l’Esmorzar de Veremadors inclou descomptes al Mercat de la Fruita i la Verdura

> Els tiquets ja estan a la venda i es poden adquirir a l’Oficina Municipal de Turisme

> La plaça del Museu Casteller acollirà l’esmorzar, promogut per la Regidoria de Comerç i l’Associació de Restauradors de Valls, el dissabte 30 de setembre

El pròxim dissabte 30 de setembre tindrà lloc una nova edició de l’Esmorzar de Veremadors, una de les activitats del calendari promocional de l’històric mercat de la fruita i la verdura de Valls. L’esmorzar, organitzat per l’Associació de Restauradors de Valls conjuntament amb la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament i la Societat Agrícola de Valls, serà de 8:30 a 12:00 hores a la plaça del Museu Casteller de Catalunya. Aquest any l’esdeveniment estrena ubicació coincidint amb la recent obertura de Món Casteller.

L’activitat consistirà amb un esmorzar popular a base de sardines, en un acte que estarà amenitzat musicalment per DML Sound discoteques mòbils Loren. El preu de l’esmorzar és de 5 euros i inclou 3 sardines de la costa, pa de pagès, tomaca, alls, raïm i aigua o vi. I també, com a novetat, aquest any inclou un val de descompte de 4 euros pel mercat de la fruita i la verdura tant dimecres com dissabte. Es tracta d’una promoció vàlida a les parades adherides a la campanya, les quals disposaran d’un cartell que les identificarà. El val descompte es podrà bescanviar del 30 de setembre al 30 de novembre de 2023 realitzant una compra mínima de 10€. Els tiquets ja es poden adquirir anticipadament a l’Oficina Municipal de Turisme, al carrer de la Cort número 3.

L’Esmorzar de Veremadors és una de les activitats incloses a la campanya “Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica”, que promou el típic i històric mercat de la fruita i la verdura de Valls amb més de vuit segles de tradició. L’objectiu de la campanya de promoció del mercat vol posar en valor els productes km0 que s’hi poden trobar i recordar els beneficis de consumir productes de temporada, així com la importància de mantenir els mercats com aposta per a la sostenibilitat de l’activitat de la pagesia i el model de comerç de proximitat.

Font: Ajuntament de Valls

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *