Ràdio Morell inicia nova temporada dilluns 25 de setembre

  • L’emissora municipal reprèn així la seva programació habitual.
  • La graella incorpora nous programes i col·laboracions.

CONSULTA LA NOVA GRAELLA DE PROGRAMACIÓ

La nostra emissora municipal inicia dilluns 25 de setembre nova temporada radiofònica. Així, Ràdio Morell reprèn la seva programació habitual “amb la fermesa, la voluntat i el compromís d’oferir tota la informació local i els màxims continguts possibles”, indica l’alcalde i regidor de Comunicació, Eloi Calbet.

Una temporada més, “s’estrenaran nous programes i col·laboracions, mantenint els que ja s’han consolidat al llarg d’aquests quatre anys des de la reobertura”, exposa el responsable de Ràdio Morell, Jesús Sarmiento.

La fórmula informativa de la casa es repeteix, així que cada dia de dilluns a divendres a les 13 hores s’emetrà l’edició de les notícies locals, amb reemissió a les 15 i a les 17 hores. A més, la pàgina web s’actualitzarà diàriament perquè tota la ciutadania tingui al seu abast l’última hora del que passa al municipi.

També es manté l’espai del magazín setmanal de l’emissora, Les veus del Morell, els dimecres a les 18 hores, amb entrevistes i converses amb protagonistes que fan possible el dia a dia del municipi. Un programa que serveix per copsar la realitat, l’actualitat i tota l’activitat que acull el poble al llarg de l’any.

Nous programes a la graella

L’aposta d’aquesta temporada era ampliar el ventall de programes de Ràdio Morell, cosa que s’ha aconseguit gràcies al procés de captació engegat per acollir nous col·laboradors. Així, més enllà de les coproduccions amb la Xarxa, que es poden consultar a radiomorell.cat, la ràdio incorpora un programa de creativitat, un de jardineria i un de salut mental.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es 1695284215_113_Radio-Morell-inicia-nova-temporada-dilluns-25-de-setembre.jpg

Brillants és la proposta, conduïda per Esther Torres, que vol aportar exemples inspiradors que mobilitzin la comunitat. Presentant projectes emprenedors, conceptes, iniciatives i noves visions.

El Pap estarà capitanejat per Nila López i tractarà la salut mental des de la visió dels testimonis, dels professionals i afegint-hi també la cultura.

Finalment, encara amb el procés d’acolliment de nous continguts oberts, NPK i a regar! tindrà com a fil conductor la jardineria, amb consells i coneixements que aportarà Roser Parra.

Font: Ajuntament del Morell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *