Una delegació d’organismes estadístics de Corea del Sud visita l’Idescat

Delegació de Corea del Sud visita l’Idescat per conèixer la producció estadística a Catalunya

El passat 19 de setembre, l’Idescat va rebre una visita molt especial: una delegació de l’institut nacional d’estadística de Corea del Sud (KOSTAT) juntament amb altres organismes que formen part del sistema estadístic d’aquell país. La seva principal motivació era conèixer de primera mà la producció de les estadístiques oficials a Catalunya.

Durant aquesta visita, s’han dut a terme diverses presentacions per part de tots dos organismes, amb l’objectiu d’establir un intercanvi de coneixements i bones pràctiques en el camp de les estadístiques oficials. Això permetrà a KOSTAT, l’organisme estadístic de referència a Corea del Sud, conèixer les metodologies i els processos utilitzats a Catalunya, i adquirir una visió global del sistema estadístic català.

Aquesta visita és de gran importància per a l’Idescat, ja que posa de manifest el reconeixement internacional de la qualitat del treball que es realitza en l’àmbit de les estadístiques oficials a Catalunya. A més, aquest intercanvi de coneixements té el potencial de generar futurs projectes de col·laboració entre ambdós països, que podrien enriquir i millorar encara més les estadístiques oficials de tots dos territoris.

Amb aquesta visita, l’Idescat reafirma la seva posició com a referent en la producció d’estadístiques oficials i reforça els lligams internacionals en aquest àmbit. És un exemple de com el treball ben fet i la qualitat dels resultats poden obrir portes i generar oportunitats de col·laboració i cooperació amb altres països.

En resum, la visita de la delegació de l’institut d’estadística de Corea del Sud a l’Idescat ha estat un èxit, tant per a l’institut català com per a KOSTAT. Aquest intercanvi de coneixements i bones pràctiques en el camp de les estadístiques oficials permetrà millorar la qualitat del treball i obrirà la porta a futures col·laboracions entre Catalunya i Corea del Sud. Sense cap mena de dubte, una gran notícia per a tots dos països.

Font: Idescat

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *