XVII Pujada al Montsià «Memorial Francesc Bort (Madro)»

La Pujada és sinònim d’esport, muntanya i festa, dintre d’un marc incomparable com és la Serra del Montsià.
Un any més, tot a punt per a gaudir del «mar de muntanya» amb xifres rècord.
El pròxim diumenge 24 de setembre, se celebra la dessetena edició de la Pujada al Montsià.
Enguany, amb xifres rècord, després de l’obertura d’inscripcions fins a 400 places, l’organització ha treballat per obrir fins a 150 places més, i donar així, resposta a la gran participació.
Després de l’èxit de l’any passat, la sortida tornarà a ser a les Cases, al costat de la mar, un marc incomparable perquè els participants puguen gaudir d’un mar de muntanya idíl·lic.


El recorregut
Sortint des del costat de la mar, s’arribarà en el cas del recorregut absolut, a la Torreta (765m) cim de la Serra de Montsià. La resta de recorreguts, podran gaudir d’un magnífic recorregut que discorre quasi sempre amb algun angle enfocat al mar, amb el Delta de l’Ebre de fons. També es passarà per la Serra la Punta, zona de Cova Calitra, Sant Jaumes, Roca Roja, Mas de Mulet, Rajolars, Cogulla i Castellans, amb arribada al Centre Cívic d’Alcanar.

A nivell competitiu, la cursa absoluta forma part del Circuit Open de la FEEC i del Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre, on la Pujada al Montsià hi és present des de la primera edició.

Prem aquí per veure tota la informació

Font: Ajuntament d’Alcanar

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *