Dos equips del Golf Costa Daurada aconsegueixen l’ascens de categoria a l’Interclubs de Pitch & Putt

La vuitena i darrera jornada de l’Interclubs de Pitch & Putt ha deparat emocions a flor de pell pels equips de casa.

I és tant l’equip Costa Daurada La Pastoreta-Vilafortuny, de la Segona Divisió Oest, com l’equip Paulson AM Costa Daurada, del G3 de la Quarta Divisió Centre, han aconseguit el desitjat ascens de categoría.

El representant de segona categoria, el Costa Daurada La Pastoreta-Vilafortuny, ha obtingut l’ascens a primera després de finalitzar segon a la classificació general. Una classificació aconseguida després d’una aferrissada lluita amb l’equip Can Rafael que s’ha desnivellat per només sis punts al còmput final global. La temporada vinent, l’equip liderat per Pere Curto, formarà part dels millors equips de Pitch & Putt de Catalunya.

L’altre representant que ha resultat victoriós ha estat l’equip de quarta Paulson AM Costa Daurada. Un premi per l’equip liderat per Rubén Molero que ascendeix a la tercera categoria després de convertir-se en un dels millors tercers de tots els grups.

Els altres dos equips participants de casa tornaran a buscar l’ascens de categoria la propera temporada. I és que l’equip Costa Daurada Tecafric, de quarta, es queda amb la mel als llavis després de finalitzar en tercer lloc a la general i a l’última prova parcial realitzada al Pitch&Putt de la Garriga que el condemna a jugar la proper any novament a la quarta categoria.

Per la seva part, l’equip Costa Daurada de segona finalitza setè a la classificació general en el seu primer any a la categoria.

Des del Golf Costa Daurada volem felicitar als nostres equips pels extraordinaris resultats obtinguts i els esforços realitzats al llarg de la temporada.

Font: Golf Costa Daurada

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *