El Centre Obert Lúdik d’Ulldecona obre el curs amb 89 infants inscrits

La darrera setmana s’ha obert el curs 23/24 al Centre Obert Lúdik amb 89 infants inscrits d’entre 3 i 12 anys, el que representa un increment del 15% respecte al curs anterior. Un 24% dels i les alumnes que hi participen són derivats des de Serveis Socials i un 8% compten amb necessitats educatives especials i són atesos des del programa Vetllem per Tu.

Repartits per franges d’edat, de P3 a P5 hi ha 39 inscrits, de 1er i 2on de primària 30 inscrits i de 3er a 6è un total de 20 inscrits. Pel que fa a l’equip de professionals que hi treballen, està format per 1 director, 3 monitores de lleure, 3 monitores en pràctiques, 1 suport educatiu  i un ampli equip de voluntaris/àries. La coordinació va a càrrec de la Regidoria de Joventut, Infància i Igualtat de l’Ajuntament i la Fundació Ulldecona.

El Centre Obert ofereix un servei individualitzat per cadascun dels infants participants per tal de millorar i donar-los suport en el seu creixement, estimular i potenciar l’estructuració i desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i d’esbarjo, i poder compensar possibles deficiències socioeducatives.

L’atenció directa i el treball amb infants és diari, de dilluns a divendres, de 16.00 h a 19.00 h, i es treballa també les relacions en l’entorn familiar, en aquest cas, en horari de matí de 9.00 h a 13.00 h. També des del Lúdik es porten a terme coordinacions de forma setmanal amb diferents serveis com el CDIAP, l’Escola Ramón y Cajal, EAP i Serveis Socials.

Font: Ajuntament d’Ulldecona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *