El Port de Tarragona millora la senyalització per als passatgers de creuers

Els senyals es col·locaran al Moll de Costa, dins del recinte portuari, a la façana marítima i als carrers de la ciutat

El Port ja està desplegant tota la nova senyalització que estarà operativa el dissabte 30 de setembre

La nova senyalització incorpora un QR amb la ubicació del ‘meeting point’ ubicat al Moll de Costa perquè les persones es puguin guiar mitjançant Google Maps

El Port de Tarragona, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tarragona i l’empresa Global Ports Holding, operadora de la nova terminal de creuers a Tarragona, han decidit millorar tota la senyalització i el suport pels passatgers de creuers a la ciutat. Es tracta d’una nova senyalització, operativa a partir del 30 de setembre, que es col·locarà a la zona del Moll de Costa, Serrallo, façana marítima, recinte portuari, i carrers de la ciutat, especialment des de l’estació de Renfe fins al punt de trobada al Moll de Costa ‘meeting point’ (https://ja.cat/H8ztm). La senyalització pretén facilitar també l’accés del personal que presta serveis als turistes, conductors/es d’autobusos, taxistes, etc. Els rètols portaran incorporat un codi QR que activarà Google Maps per tal de guiar al passatge de forma inequívoca.

Les millores pretenen facilitar als turistes l’accés al punt de trobada per a l’embarcament, però també té en compte el fet de facilitar l’accés als autobusos, taxis, etc per poder accedir còmodament a la terminal de creuers ubicada dins del recinte portuari del Moll de Balears. El Port de Tarragona treballa amb l’objectiu de millorar l’operativa de creuers amb la sostenibilitat i amb l’objectiu d’oferir un excel·lent servei com a elements vertebradors del projecte de creuers.

Creuers a Port Tarragona

La temporada creuerística al Port Tarragona va començar el 6 d’abril i finalitzarà el pròxim 7 de novembre. Es preveu hagin arribat gairebé un total de 120.000 persones per visitar el territori. Concretament aquest cap de setmana està prevista l’arribada de 2 creuers amb un total de 3.000 persones

S’ha d’assenyalar que el gruix dels passatgers són clients d’una de les navilieres més importants del sector, MSC Cruises, que aquest any ha apostat i confiat en el Port Tarragona coma punt d’embarcament de 26 escales durant aquesta temporada. Escales amb un itinerari de 7 nits pel Mediterrani Occidental amb atracades a Toulon, Génova, Civitavecchia, Livorno i València, que es preveu representin unes 75.000 persones visitants.

Aquesta acció té com a objectiu millorar el servei informatiu i logístic a tots els creueristes que arribin a la ciutat.

Font: Port de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *