Es presenta la regidoria de Nova Ciutadania de Salou a diferents associacions

  • Pere Granados destaca que la convivència i la diversitat cultural és una riquesa per al municipi de Salou
  • Elena Zhucova Marchenko: hem de fer front al discurs de la xenofòbia i el racisme

La Regidoria de Nova Ciutadania i Interculturalitat de l’Ajuntament de Salou, dirigida per la regidora Elena Zhucova, s’ha presentat aquesta tarda a diferents associacions del municipi. L’acte, presidit per l’alcalde Pere Granados i amb la presència de diversos membres de l’equip de govern i membres d’entitats, ha servit per establir les línies directives de la regidoria, amb la igualtat, la inclusió i la interculturalitat com a pilars fonamentals.

Elena Zhucova Marchenko va començar la seva intervenció subratllant que treballarà acompanyada de les associacions d’immigrants per aconseguir una societat més justa i inclusiva.

«Crec fermament que la diversitat enriqueix la nostra vida quotidiana, i per això hem de fer front al discurs de la xenofòbia i el racisme», va afirmar Zhucova. En aquest sentit, va concloure amb una crida a la participació activa de la comunitat.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, va destacar que la convivència i la diversitat cultural és una riquesa per al municipi de Salou, amb més de 100 nacionalitats que hi viuen harmoniosament. I per això Salou és un exemple on conviuen i es projecten una gran diversitat de cultures i tradicions, sempre amb la integració com a valor fonamental.

Granados va convidar a tothom a viure i sentir-se part de la comunitat salouenca, ja que a Salou la diversitat enriqueix, dóna forma i cohesiona la ciutat.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *