Ja tenim l’oferta formativa municipal per al curs 2023-2024

La Regidoria de Formació ha impulsat un any més l’oferta formativa pel curs 2023-24. En aquesta edició s’oferiran 14 activitats diverses, entre cursos, tallers i xerrades. L’oferta és majoritàriament gratuïta, començarà aquest mes d’octubre i finalitzarà al maig de 2024.

Les activitats es divideixen en tres grans eixos: manualitats, formació i salut i benestar. Pel que fa a manualitats hi trobem els cursos de restauració de mobles, costura i pintura i dibuix i tenen com a objectiu que els participants aprenguin o millorin les seves habilitats en aquests camps i que les puguin utilitzar en el seu dia a dia.

En la mateixa línia, en formació també es podran desenvolupar les habilitats personals dels participants, en aquest cas en els camps de la cuina, els idiomes o la fotografia.

En l’eix de salut i benestar hi trobem un cicle de xerrades que fomenten una millora de la qualitat de vida dels participants, així com uns tallers d’alimentació saludable per a adults.

En paral·lel d’aquestes activitats s’ofereixen les Aules d’Extensió Universitària per a majors de 55 anys, que començaran al mes de gener i tenen un preu de 10€. Es tracta d’unes conferències que s’organitzen conjuntament amb la Universitat Rovira i Virgili i que van a càrrec de professors de la pròpia URV.

Inscripcions: del 28 de setembre al 6 d’octubre

Les inscripcions s’han de realitzar de forma presencial a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament. El període d’inscripció va del dijous 28 de setembre al divendres 6 d’octubre de 2023, ambdós inclosos. Les persones interessades hauran de presentar el DNI. Els cursos, tallers i xerrades tenen places limitades, així que cada persona es pot inscriure a un màxim de tres activitats. En cas de voler-se apuntar en més activitats, la persona interessada quedaria en llista d’espera.

  • Descarrega’t el formulari d’inscripció AQUÍ
  • Descarrega’t el formulari d’inscripció de les Aules URV AQUÍ
  • Pots consultar la informació sobre les activitats AQUÍ

Font: Ajuntament de Riudoms

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *