La revista Descobrir Catalunya del mes d’octubre conté un ampli dossier sobre els «Sabors de la Conca»

La presentació tindrà lloc el pròxim dimecres 27 de setembre a les 19 h al Museu de la Vida Rural

El pròxim dimecres dia 27 de setembre a les 19 h al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí es durà a terme la presentació del número 301 (octubre del 2023) de la revista Descobrir Catalunya que en aquesta ocasió conté un ampli dossier sobre els «Sabors de la Conca», més de cinquanta pàgines de reportatges i articles sobre l’essència rural, la pagesia, la viticultura i la gastronomia de la comarca.

A més, s’aprofitarà aquest esdeveniment per presentar la segona edició del catàleg de la pagesia i artesania alimentària de la Conca de Barberà, «Compra a casa, compra productes de la Conca», més de cent productors/es que elaboren i comercialitzen els seus productes a la Conca de Barberà.

L’acte comptarà amb les intervencions del president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Joan Canela, Gemma Carbó, directora del MVR, la periodista Núria Sabaté, col·laboradora del número, Leandre Romeu també col·laborador i el director de la revista, Joan Morales. Així mateix, en finalitzar l’acte, hi haurà un petit refrigeri als assistents.

La presentació està oberta a tothom.

Font: Consell Comarcal de la Conca de Barberà

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *