Les classes de Mobility enganxen

Només han calgut dues classes però ja ha penjat el cartell de places exhaurides.

La classe dirigida Mobility, una de les grans novetats del nou horari del gimnàs, ha causat furor entre tots els seus adeptes des del primer minut. Adreçada a tots els públics, aquesta classe t’ajudarà a prevenir lesions i millorar els teus hàbits posturals.

Moltes persones no són conscients de les limitacions de la mobilitat fins que pateixen una lesió o mals d’esquena difícilment suportables. Un cop passa això, la gran majoria decideix incloure exercicis d’estiraments a les seves sessions, però només amb això no n’hi haurà prou per evitar les lesions o els dolors musculars.

Per aquesta raó neix la classe Mobility,  amb l’objectiu de millorar la postura de cada persona, aprendre a moure’s millor i realitzar sense cap risc els moviments específics de cada entrenament.

Una activitat adaptable a qualsevol persona, per exemple, esportistes que, a causa del seu entrenament, necessiten millorar la rigidesa muscular i/o articular; també és recomanable per a persones que tenen mals hàbits posturals a causa del tipus de feina -cal contrarestar les 8 hores assegut a l’oficina cada dia-; i també per a totes aquelles persones que noten una pèrdua de moviment a mesura que avança el temps. A més a més, ajuda a disminuir els nivells d’estrès i d’ansietat, relaxació muscular i coordinació general del cos.

T’esperem cada dilluns a partir de les 17,15 hores!

Font: Golf Costa Daurada

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *